Det er så vildt at vi snart skriver 1. oktober 2015. Tiden flyver afsted, så meget at jeg slet ikke kan følge med! 2015 har været mit år med succes i min business.

Jeg har været rigtig mange ting igennem, har lært utrolig meget om mig selv og er blevet endnu mere klar på hvilken vej jeg vil gå. I år har jeg oplevet stor succes på mange planer, for det første har jeg haft et rigtig godt salgs år, har omsat for 3 gange så meget som sidste år. For det andet fik jeg min aftale med Club Matas, for det tredje har jeg holdt Mindful Retreat, og lige om lidt skal jeg holde SHINE Retreat, plus 2 juleevents når vi nærmer os julen.

Men det er ikke alt :) Jeg får efterhånden rigtig mange henvendelser, fx. så er jeg blevet inviteret til 2 “Bride to be” arrangementer på Comwell Hotellerne, hvor jeg er med som leverandør – FEDT! Genialt, selvfølgelig skal jeg fortælle kommende brude om hvor vigtigt SHINE er, og det at huske følelsen af at være en stjerne på den store dag, men efterfølgende have følelsen af at være en stjerne hver dag <3 

I går blev jeg spurgt af en mand som ofte er på tv, om jeg havde t-shirts med “mit træ på”, jeg sagde nej det havde jeg ikke, og spurgte hvorfor? Hans svar blev jeg simpelthen så glad og næsten helt rørt over “fordi det er et fedt motiv og hvis det fandtes ville jeg gå med den” Wauw et sejt komplement at få fra en mand :) Så nu er jeg gået i gang med at få lavet t-shirts til mænd OG kvinder. Ideen havde jeg faktisk gået med længe selv, men havde ikke taget skridtet, da jeg flere gange tænkte det er nok kun mig selv som vil gå med sådan en t-shirt/trøje, det fik jeg bekræftet i går, at det er det ikke og det er bare fedt!!

Da vi gik ind i 2015 husker jeg at jeg sagde “jeg skal ikke have produceret så mange produkter i år” sådan er det ikke helt gået. Jeg har fået produceret mit populære Shine like a STAR Billede, mine smukke Shine like a STAR Puder, de flotte Shine like a STAR Lys og SHINE Stearinlys, Mantra armbånd, en elegant vandkaraffel, en lille glas skål, en lille lysestage, lave og høje vandglas, en dug og nu er der t-shirts på vej. Hvis det fortsætter i denne fart ender jeg med at have et helt Shine like a STAR katalog i 2016 ;)

Tak for din støtte, tak for dit engement, tak for din tillid og kærlighed.

LOVE
Sofie Chloé

 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.