I er fantastiske og tak for jeres støtte på de sociale medier <3

 

Lige i disse dage er livet tungt og det er det af flere årsager, nogle vil jeg ikke komme ind på her af respekt for min familie, men kan blot sige at det er hårdt og vi kender ikke til fremtiden. Derudover er min elskede Buller hund syg igen igen igen, og denne gang ved jeg ikke om der kan gøres noget uden en operation, hvilket vi har lovet os selv at vi ikke vil udsætte ham for igen, da det simpelthen vil være egoistisk at udsætte ham for mere smerte! Det er hårdt og gør så ondt i mit hjerte, det er det mærkelige ved livet, nogen gange er det lidt uretfærdigt, at man bliver ramt igen og igen.

Der sker dog heldigvis også positive ting hos os bla. min succes med bloggen og webshoppen, derudover er min kæreste også steget lidt i graderne med hans job, hvilket giver ham lidt mere i løn, det er fuldfortjent, da den mand virkelig arbejder meget!! Jeg er så taknemlig for at vores lille Malthe mus trives så godt som han gør, han er ALTID glad og utrolig nem at have med alle steder, nu har vi igen fået skrevet ham op til en institution i nærheden af os, så nu må vi se hvornår han får en plads :)

Jeg kan godt føle mig meget ensom med min sorg i disse dage, hvilket slet ikke giver mening med det store netværk jeg har, men alligevel kan jeg mærke en tung sky over mig, samt en sårbarhed og skuffelse over dem som måske ikke viser nogen særlig omsorg i forhold til, at jeg selv synes jeg giver mig 100% til folk når jeg kan mærke de har brug for mig. Heldigvis har jeg nogle veninder der er her for mig og spørger til mig hver dag, det er rart at mærke deres kærlighed for det er meget vigtigt for mig, at mærke andre mennesker når jeg er ked af det. 

Derfor er det så dejligt at mærke alle jer derude, selvom I ikke alle kender mig personligt, så skriver I alligevel lige en kommentar til mig, og lige præcis de kommentarer giver mig et lille smil på læben, og jeg bliver rørt over at folk som ikke kender mig in real life tager sig tid til lige at sende mig en tanke og et virtuelt knus <3 Af hjertet tak for det <3

Sofie110922767_10153175943623463_2189684116213963922_n 11234918_10153173760228463_7304554024135043393_n

Hav en dejlig weekend!

LOVE
Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.