Nu er der ikke længe til 3. søndag i advent <3

 

Så det er blevet tid til den 3 advents give-away, som er ren forkælelse for krop og sjæl :lol:

Du kan nemlig vinde en lækker organic lemongrass body scrub fra Elisabeth Gierus. Organic lemongrass body scrub, er en økologisk salt-peeling baseret på citrongræs, der fjerner de døde hudceller samt afgifter din hud på kroppen. 

Sofie1

Derudover vinder du også 50 min. zoneterapi behandling hos Zoneoghelse.dk :-D

Super lækker advents give-away her i den kolde og mørke tid – What’s not to love! 

Husk at brug den lækre body scrub på dine fødder, inden zoneterapi behandlingen og dine fødder vil elske dig.

For at deltage i konkurrencen, skal du skrive i kommentarfeltet hvad selv forkælelse er for dig?

Del indlægget på din facebook væg ;-)  

Vinderen bliver trukket den 3. søndag i advent.

Held og lykke!

Sofi Novalee Orkideea Müller

7 comments on “3. søndag i advent”

  1. wow den forkælelse ville mine fødder og ansigt elske <3 <3 super lækre produkter der er i puljen og ville blive vild lykkelig over at vinde den <3 følger dig alle steder og forsat god jul til dig :-)

  2. det er at tage en aften for mig selv med fodbad og hjemmelavet ansigtsmaske:-) krydser fingre har altid godt kunnet tænke mig at prøve zoneterapi

  3. Selvforkælelse for mig, er når jeg bare er mig – Når jeg kan koble helt af derhjemme helt alene med tænde sterinlys, putte mig i sofaen med en ansigtsmaske, fodbad eller hvad jeg nu lige føler jeg vil forkæle mig selv med. Gerne med en god bog eller en film/serie i fjernsynet og lidt sødt og sundt hygge på bordet :)

  4. Det er at få lidt alene tid og gøre alt det jeg ikke når pga. gøremål. Jeg elsker at male. Slapper så dejligt af. Have tid på badeværelset til at komme ind i alle folderne og håret får en ekstra kur.

  5. Selvforkælelse for mig, det er Sarah tid hvor jeg hverken skal være mor eller kone.. Det we når jeg gør ting for mig selv som giver mig god energi og lader mig op :-) Det kan være alt fra en løbetur som tømmer hoved, til lange varme bade, en god bog, hygge med veninder og god mad, mine massage dage gør det også godt og kan ikke undværes det er ren Sarah tid, så man kan være klar som mor og kone.

  6. Selvforkælelse…:-)…det er et spaophold med veninderne, hvor vi har efterladt børn og mænd og bare er taget afsted sammen. Vi får ansigtsbehandling og kropsmassage, efterfulgt af timer i en spa, hvor vi drikker champagne og griner sammen og bare nyder hinandens selskab… der drømmes :-) :-)!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.