I går var jeg til begravlese, ikke nogen rar afslutning på 2015 og jeg har et stort savn indeni, men trods min sorg vil jeg langsomt begynde at se lidt fremad. Det tror jeg er vigtigt, for ikke at gå helt ned på det.

Så derfor satte jeg mig ned i går aftes, og tænkte over året der er gået for at finde de allerstørste positive højdepunkter frem, det var heldigvis ikke svært. 2015 har særligt for min business budt på rigtig mange positive oplevelser. Jeg vil nævne de allerstørste højdepunkter for mig i dette år:

 • Malthe’s 1 års fødselsdag 23. januar – Lige om lidt bliver det hans 2 års fødselsdag. Min lille Malthe mus <3
 • Shine like a STAR Webshop fyldte 1 år den 9. maj, det var en stor dag og jeg husker tydeligt hvor stolt jeg var.
 • Shine like a STAR boligtilbehør blev til og det startede med Shine like a STAR billedet, men allerede nu indeholder serien 15 helt unikke produkter til din bolig.
 • Min drøm om en dag at overnatte på det smukke og luksuriøse Hotel Nimb med udsigt til den gamle have Tivoli blev til virkelighed.
 • Kokkedal Slot og Skodsborg blev også besøgt i løbet af året, helt fantastiske steder at besøge, når mulighederne ikke lige bød på udlandet i år.
 • Jeg har omsat for ca. en kvart million mere end sidste år, hvilket er en stor sejr for mig, der er langt endnu men jeg er på rette vej!
 • Mødte en som inspirere mig meget og jeg i mange år gerne har ville møde, jeg mødte Christiane ved Chri Chri’s 1 års fødselsdag.
 • Thomas Bense fra TV2 og jeg fik i samarbejde skabt de populære Shine like a STAR herre t-shirts, som endda pt. er total udsolgt i shoppen.
 • Det første SHINE Retreat blev afholdt på Hotel Marienlyst ved Helsingør, vi var ca. 9 kvinder i alt og det var en stor succes! Næste SHINE Retreat er lørdag den 5. marts til søndag den 6. marts på Hotel Marienlyst, der er stadig et par pladser tilbage, læs mere her.
 • Jeg fik 2 store aftaler med Club Matas som købte i alt 300 stearinlys og 200 billeder fra Shine like a STAR boligserien til deres pointshop. Det har været en stor succes og første gang måtte de melde usolgt efter kun 6 dage.
 • DMA15 her overskred jeg mine egne personlige grænser og sprang ud af min comfortzone ved at danse på scenen, under Christophers optræden, det gjorde jeg sammen med Annika som har “Fra kageform til topform“, vi havde en FEST!
 • Jeg fik en flot artikel på Chri Chri omkring mit boligtilbehør og i morgen udkommer en flot lille iværksætter artikel i Magasinet NORD.

 

Sofie Chloé - Shine like a STAR

 

Det er rigtig mange gode ting der er sket, så hvis bare 2016 bliver et ligeså godt business år for mig, som dette år har været ja så bliver jeg rigtig glad for der findes ikke noget bedre end at komme tættere på sine største drømme <3

signatur transparent 2

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.