Jeg har fået rigtig mange henvendelser omkring mit vægttab, mange af jer har spurgt “kan det virkelig passe at du taber dig af MK Olien?”, så derfor synes jeg det er på tide med en afsløring af hvordan mit vægttab foregår, måske du kan bruge det til noget, måske kan du ikke men du er velkommen til at læse med alligevel :)

Ja, det er den fulde sandhed når jeg fortæller jer, at mit vægttab skyldes den sunde MK Olie blandet med Aronia Juice hver dag. Når jeg så har haft perioder med travlhed og andre udfordringer, så genoptager jeg bare min daglige morgen rutine med MK Olie og Aronia Juice, hvis jeg skulle have glemt at tage det i en periode, eller ikke har haft lyst, for hvis jeg er syg, så står mit MK Olieshot desværre ikke øverst på listen. Men udover mit daglige shot med MK Olie og Aronia Juice, bruger jeg produkter som kan gøre noget godt for min krop udefra og ikke indefra, som MK Olien og Aronia Juicen gør.

De produkter jeg bruger er følgende:

Detox bodyscrub fra Elisabeth Gierus Organic Skincare, den hjælper mig med at fjerne de døde hudceller på kroppen, udrense for affaldstoffer som kroppen opbevarer hele tiden hvis ikke vi sørger for at få renset ud med gode produkter, drikker rigeligt med vand og spiser fornuftigt!

Strækmærke olie fra Elisabeth Gierus Organic Skincare, jeg bruger den fordi den er fantastisk lækker på min hud, også virker den på alle strækmærkerne der er kommet i forbindelse med min graviditet og øget vægt.

Pepermint Skintonic fra Elisabeth Gierus Organic Skincare, den bruger jeg dagligt på mit ansigt efter jeg har renset min hud med rensemælk, den skintonic er ikke bare en skintonic, for samtidig med at den gør hvad en skintonic skal gøre, så virker den også rensende på huden, og med mit liv der er lidt af en rutsjebane for tiden er det virkelig fantastisk for min hud at jeg bruger denne, for den virker rensende på min hud. Det er godt for de små urenheder som kommer ekstra meget i presset perioder.

Sidst men ikke mindst, så drikker jeg rigeligt med vand og spiser fornuftigt, dog synder jeg med kage eller chokolade en gang imellem, men spiser mest Palæo eller LCHF mad.

Til slut vil jeg bare lige nævne at hvis du har det godt med dig selv, og acceptere dig som den du er, elsker dig selv og din elevatorvægt så kommer du rigtig langt, at hvile i sig selv er vejen til et godt liv <3

11159967_10153132065573463_5701529488844594203_n

 

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Afsløring…”

 1. Tillykke med dit nye jeg og flotte vægttab.

  Jeg har selv erfaring med et stort vægttab på 18 kg alene ved at ændre livsstil til Et mix af LCHF og paleo. Jeg er ikke i tvivl om at ved at fjerne sukker og stivelse fra kosten opnår man et stor vægttab, jeg har set det gentaget hos venner og familie som også har ændret deres livsstil.

  Jeg er over 50 år og har dermed ramt den alder hvor det nærmest er umuligt at kontrollerer vægten, men med min nye livsstil har jeg fået min krop tilbage sådan som den altid har været. I tilgift takker min krop mig for denne ændring i brandstoffet ved ikke mere at genere mig med ømme led.
  Jeg er fuldstændig enig med dig i at vi skal elske os selv og den krop vi har fået. Lykken ligger ikke i et bestemt ciffer på vægten men i vores indre tanker.

  Jeg ønsker dig en dejlig dag.
  ILYG

  • Kære Janie, Tusind tak for din søde besked, og hvor er det dejligt at høre du også har opnået et flot vægttab ved at spise på den måde :) Kærlig hilsen Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.