All I want for Christmas is you <3 AND A LOT MORE! :lol:

 

Det er meget længe siden jeg har forkælet mig selv med noget lækkert.
Jeg fik nogle penge i fødselsdagsgave som jeg nu har “tilladt mig” at bruge på mig selv. Jeg skal jo meget snart være mor, og der begynder alt jo at handle om Malthe’s ønsker og behov <3 Jeg har været god til at forkæle alle andre den seneste tid, men glemt mig selv.

Jeg har købt en forgyldt LOVE ring fra JEWLSCPH, den har jeg ønsket mig MEGET LÆNGE!

Derudover har jeg købt en meget lækker luksus pung fra CARLEND COPENHAGEN, og du tror mig ikke nu men det er rigtigt “JEG HAR IKKE HAFT EN PUNG I OVER ET HALVT ÅR“.

Efter jeg solgte min Mulberry pung i starten af året, har jeg ikke fundet den rette pung til den rette pris. Men det har jeg nu – jubii – Vores kære kronprinsesse Marry, og kendisserne Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, Louise Dorph-Petersen, Ibi Støving, og mange flere smukke kvinder i Danmark går med de lækre CARLEND COPENHAGEN tasker. 

Sofie1 Sofie2Nu er det jo oplagt at spørge hvad du ønsker, at der ligger under juletræet med dit navn på? 

Sofie1

Sådan ser vores juletræ ud i år og jeg nyder det hver dag, også selvom det først er 1. december på søndag <3

Mine julegave ønsker i år er ikke en lang liste, som det plejer at være!!
Men blot denne smukke ring fra JEWLSCPH og en god fødsel ;-) Sofie1

Igår fik jeg mit nye musthave julemagasin ind ad døren, og ville allerede igår aftes prøve at bage vanille snowball cookies :-) Det gik bestemt ikke efter bladet… 

Sofie1 Sofie2

Bager du meget i julen, eller køber du det færdigt i butikkerne? 

Jeg glæder mig så meget til imorgen, og det er ikke kun på grund af Vild med dans finale ;-) Men fordi jeg skal hjem til en af blog kvinderne fra mit team Shine like a STAR, vi bliver desværre kun 3. Det er svært at samle folk i denne travle tid, men hyggeligt det er jeg helt sikker på at det bliver!

Anja der holder julehyggen imorgen, har bloggen Hverdagsdrømme. Hun er ligeså skør med fødselsdag og jul som jeg selv er! Så vi kan være i vores helt eget jule univers imorgen, som mange andre ikke vil kunne forstå ;-)

Ønsker dig en rigtig god torsdag – Husk dig selv i en travl hyggetid <3 

Sofie1

Sofi Novalee Orkideea Müller

1 comment on “All I want for Christmas”

  1. Og jeg glæder mig til at vise dig mit hjem, og bare julehygge.
    Jeg skal også forsøge mig med lidt kage-bageri og lad os nu se hvordan det ender. Jeg er ikke den bedste til at bage og kreere, men nu har jeg købt ind til lidt forskelligt.

    Dejligt med endnu en julegris.

    Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.