Hvordan har du det med alle de amerikanske traditioner,
der strømmer til vores lille DK?

Igår blev jeg færdig med planlægningen af mit eget Baby Shower, jeg ved godt at det er de færreste der selv holder det, og det egentlig er ens veninder der skal arrangere det lidt ligesom ens polterabend. Men nu synes jeg selv at det er ret smart jeg kan kombinere det med min tøse fødselsdags brunch her den 3. november. Så i stedet for det klassiske flag, fødselsdags dug og fødselsdags servietter, skifter jeg det i år ud med servietter i lyse blå med teksten It’s a Boy :-) små rangler, sutter og gaveposer til mine gæster, hvor jeg selvfølgelig ikke kan afsløre indholdet endnu.

Det er en fantastisk idé synes jeg, at kombinere de 2 ting denne ene gang.
Det eneste der er lidt øv, er at flere forsigtigt har spurgt om de så skal have 2 gaver med :oops: Der er mit svar nej, det er fuldstændig op til en selv. Bare fordi jeg kombinere 2 begivenheder så det bliver til 1, betyder ikke at jeg forlanger flere gaver. Jeg ville bare rigtig gerne prøve at holde Baby Shower, da jeg synes ideen er super hyggelig og lige noget for en hygge tøs som mig <3

Jeg ved godt at det langt fra er alle der bryder sig, om konceptet Baby Shower og tænker årh endnu en amerikansk tradition der har sneget sig ind ad bagvejen, så nogen kan tjene penge på de kommende mødre ;-)

Det er ikke alle traditioner jeg er lige begejstret for, fx. Halloween – jeg synes Tivoli er flot pyntet med alle de græskar, og jeg synes det er hyggeligt at lave græskar med lys i, men mere vild med Halloween er jeg heller ikke. Måske det ændre sig nu hvor jeg bliver mor til Malthe.

Valentines Day er jeg til gengæld lidt pjattet med, selvom det er lidt “falsk” at tvinge alle mændende ned i blomstrehandlerne, chokolade butikkerne mm.
Den ene dag om året, men jeg synes ideen om en KÆRLIGHEDS DAG er fantastisk, for en romantikker som mig <3 Ja, de år vi alle har prøvet at være single på Valentines Day, der er det lidt en dag man bare skal igennem og alligevel ikke, for jeg valgte bare at holde Valentines Day med en veninde, også dengang jeg var gift med en soldat der ikke var hjemme. Så inviterede jeg en god veninde ud og spise, i biffen eller noget andet, også gav vi hinanden små gaver :lol:  
Det var så hyggeligt! Jeg kan kun anbefale dig at gøre det samme, hvis du er single på Valentines Day, eller din mand ikke er hjemme til at fejre dagen med hjerter, kys og kærlighed <3. 

Så findes der jo et hav af andre amerikanske traditioner, som langsomt kommer til vores lille land.

En ting som jeg er rigtig glad for har fundet vej til DK fra USA, er BLOGGER LAND :-D

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.