Kære Stjerne,

Hvor er det fantastisk at du har fundet vejen hertil mit STAR Univers.

På en skala fra 1-10 hvordan har du det så lige nu?

  • Er du træt og stresset?
  • Føler du dig drænet for energi?
  • Døjer du med lidt for mange overflødige kilo på kroppen?
  • Har du en tvivl omkring hvad dit næste step i dit liv skal være?
  • Er du låst fast i gamle mønstre og blokeringer?

Vil du gerne have Stjernestøv ind i din dagligdag, så du kan lukke magien og de høje vibrationer ind i dit liv?

  • Vil du gerne have Mindfulness ind i din hverdag?
  • Vil du gerne lære hvordan du kan give dig selv et drys af Stjernestøv, via energipunkter, healingspunkter og akupressurpunkter?
  • Ønsker du at give dig selv en magisk gave, som du kan bruge resten af dit liv?
    “Be your own STAR”.

Denne tilgang virker, og det ved jeg fordi jeg selv er gået den vej igennem flere år. Jeg er ikke længere den jeg var bare for 2 år siden, det ses, det høres og det mærkes.

Nu er tiden kommet til at jeg gerne vil vise dig, hvordan du kan skabe mirakler i dit eget liv, så er du klar til at tage magien og stjernestøvet ind i din hverdag?

Hvordan foregår det?

Be your own STAR består af 6 Skypesessioner af en times varighed. Du booker selv dine tider i min kalender.

Min anbefaling er at du lægger dem fast ind i din kalender hver 14. dag. Så du får 1 times Skype Stjernedrys af mig hver 14. dag, for det vil gøre, at du rykker hurtigt og du bliver Stjernen i dit eget liv. 

Din investering er 5.000 kroner inkl. moms for 3 måneders Stjernestøv i dit liv, som du lærer at implementere i dit eget liv, så du resten af dit liv er “Your own STAR”. 

Du kan både betale beløbet på én gang eller afdrage over 3 måneder, dvs. at du betaler 1667 kr. pr. rate, og første rate trækkes ved tilmelding, herefter trækkes de efterfølgende rater (á 1666 og 1667 kr) med 30 dages mellemrum, så du i alt bliver opkrævet 5.000 kr. Der er ingen ekstra gebyrer forbundet med at vælge ratebetaling.

Hvorfor skal jeg være Stjernen i mit eget liv?

Du skal være Stjernen i dit eget liv, fordi du er en Stjerne allerede og du fortjener et fantastisk liv! Du er den allervigtigste i dit liv, du fortjener det bedste for at du kan være den kvinde som du drømmer om at være. 

Jeg glæder mig til vi skal SHINE sammen – “Be your own STAR!”.