Januar måned 2015.

 

Det er helt utroligt at vi allerede er her nu, hvorfor? fordi min blog fylder 2 år den 31. januar og den er vokset helt utroligt på de 2 år. Min blog startede med at have et par hundrede læsere om måneden, hvis jeg var heldig! I dag har den ca. 10.000 læsere om måneden, det er jeg rigtig glad for og meget stolt af!!

Takket være dig som læser med lige nu og dig som måske har fulgt med helt fra starten, uanset hvor længe, hvordan og hvorledes, så eksistere min blog takket være dig, tusind tak <3 

Derfor sætter jeg en fødselsdagsgave (give-away) på højkant her i januar og jeg finder en vinder den 1. februar 2015.

Du kan vinde et gavekort på 1000 kr. til Shine like a STAR Webshop, for at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

Del dette blogindlæg på din facebook profil.

Skriv en kommentar herunder hvor du fortæller hvordan du fandt min blog og hvorfor du følger bloggen, fortæl gerne hvad du ville bruge dit gavekort til hvis du vandt?

Vinderen får direkte besked den 1. februar kl. 20.00

Held og lykke! 

Godt nytår.

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

4 comments on “Bloggen fylder 2 år”

 1. Jamen jeg fandt da frem til din skønne blog, via min kære mor, som havde fortalt om dig og hele Shine Like A star :-)
  Er så glad for at have mødt dig skønne tøs! <3
  Jeg ved endnu ikke helt hvad gavekortet skulle bruges på, men i hvert fald en masse lækkerier til at kunne forkæle mig selv og evt andre. :-) <3

 2. Jeg fandt dig via en daværende veninde som var en del af dit team, og du lukkede mig ind som en del af teamet. Jeg har alle dage nydt at være en del af det, også efter du gik solo. Vores venskab, som er blevet skabt sidenhen, er guld værd for mig. Jeg har stor respekt for din vilje og måde at få tingene til at ske.
  Hvis jeg vandt ville jeg formentlig købe en af dine smukke spirituelle halskæder :)

  Anja

 3. Årh Jeg tror jeg fandt din blog via facebook, men jeg kan faktisk ikke helt 100% sikker (: Jeg elsker at følge din blog, fb osv. jeg synes du er så kær og varm, og ser så positiv på alle ting, det er en fornøjelse (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.