En nærende behandling for din krop og sjæl

En bodybliss behandling er en kombination af kærlig kropslig forkælelse samt nydelse og healing ved Sofi.

BodyBliss by Sofi er designet til at:

  • Genskabe en selvkærlig kontakt til din fysiske krop
  • Fjerne gamle blokeringer og mønstre, som er lagret i din krop igennem dette og tidligere liv
  • Heale på sjælsplan

BodyBliss

BodyBliss by Sofi er en del af hendes egen rejse. Sofi har kanaliseret alt det ind i disse behandlinger, som hun selv længtes efter gennem årene som lysarbejder. Der findes endeløse muligheder for dig, som søger mere fred både i krop og sjæl. Du er ren energi, en sjæl her på jorden med en fysisk krop, og den krop har brug for kontakt og berøring.  Sofi hun kom her for at hjælpe dig med at heale og guide dig til en større bevidsthed. Men ofte glemmer vi at nære den fysiske krop. Kroppen er dit fysiske hylster der skal æres gennem fysisk berøring. Gennem en BodyBliss behandling connecter hun, og ærer disse to essentielle behov, healing på sjæls plan og kærlig berøring via energipunkter, healingspunkter, akupressur og zonepunkter på det fysiske plan. Gennem hendes dybe healinger og den kærlige berøring skaber hun samtidig et helt specielt space for dig.  KUNDE UDTALELSER- her

Denne behandling er især for dig som:

  • Er træt af kropslige smerter, stress og overvældethed samt oplever ekstra kropsvægt
  • Har mistet evnen til selvkærlig kontakt til kroppen
  • Oplever mentale som fysiske blokeringer, som du har svært ved at slippe
  • Længes efter mere fred og ro til bare at være dig

Efter en BodyBliss Behandling vil dit nervesystem afspændes, og dermed opnår du en indre fred og ro i krop og sind. Kroppen har brug for hvile til at rense ud både på det fysiske som sjælelige plan, det er derfor vigtigt, du drikker rigeligt med vand og sørger for at tage det med ro i dagene efter.

Hvordan foregår en BodyBliss behandling?

Sofi i starter med en kort kort snak om hvor du er i dit liv lige nu, samt hvor du gerne vil hen. Sammen sættes et fokus på din behandling, og helt præcist hvad du ønsker og er klar til at slippe.

Du ligger med alt dit tøj på under hele din behandling.

Sofi healer dig og din fysiske krop via energipunkter, healingspunkter og zonepunkter og akupressurpunkter både på dit hoved, dit ansigt, ørerne, hænderne, benene og til slut fødderne.

Undervejs i behandlingen anvendes en naturlig ansigtsolie af mandel som er helt fantastisk for huden. Desuden anvendes en helt specielle duftolie med helt unikke krystaller. Denne skønne olie er krydret med lækre krystaller som Rosakvarts for kærlighed, balance og harmoni, Ametyst for evnen til at turde følge sin indre stemme og Krysolit for evnen til at udtrykke hvad der ligger i hjertet.

Læs mere om denne skønne olie i shoppen lige her.

En ekstra gevinst ved denne behandling er, at disse energipunkter jeg arbejder på, også virker som et naturligt ansigtsløft.

Praktisk

Din BodyBliss behandling består af 60 minutters ren forkælelse og healing. Du har mulighed for at booke din BodyBliss behandling mandag til fredag fra kl. 8.00 – 15.00.
Da jeg afholder min uddannelse “Be your own STAR” og workshops i weekender, holder jeg lukket i min klinik.

Du vil under din behandling få serveret te og vand samt kærlig omsorg.

Book din BodyBliss her og send din krop og sjæl til guddommelig opladning.

Priser og bestilling

Du vil få et pust af en skræddersyet aromaterapi spray, der vil støtte op om din selvkærlige rejse,
du kommer på under din behandling.
Herefter får du serveret en kop af min egen urte te, der hjælper dig med at slippe alt det som ikke længere tjener dig.

BodyBliss med healing i klinikken 60 minutter – 800 kr. inkl. moms.

SOMMER TILBUD/ SPAR 25% og betal (kun 600 kr.) gælder august og september.
Pr. 1. oktober 2018 er det ikke længere muligt at booke en fysisk behandling, ude i min klink. Herfra vil jeg kun tilbyde online behandling via skype for en periode. 

Min klinik ligger i Helsingør med sundudsigt og gratis parkering, samt bussen kører fra stationen og næsten lige til døren.


13516156_1228126720532369_4721187567194504653_n

Maria Montell var forbi min klinik i Helsingør, til en times wellness BodyBliss behandling med healing, i maj måned 2016.

 


Jeg har aldrig prøvet en behandling som BodyBliss som er en healing af krop og sjæl, så jeg tog op til Sofi uden de store forventninger til hvad jeg skulle opleve. Men hvor blev jeg dog overrasket, behandlingen var helt vidunderlig – afslappende, beroligende helt ind i knoglerne, og jeg kunne mærke Sofis gode energi forplante sig langsomt i min krop.
Den følelse holdt længe efter og gav mig et totalt glædesboost i mange dage efter. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en tur på briksen hos Sofi, hvis du trænger til at få renset ud i gamle spændinger og følelser i tanker og krop.

Skønhedsekspert og beautyblogger på Beautybysilke.dk
Silke Grane


Jeg har været så heldig, at være i armene hos Sofi, på hendes skønne klinik i Helsingør.
Det var en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale alle andre at prøve. Luksus til alle mine celler, hvor hele mit energisystem, som blev super genopladet af Sofi’s kærlige blide berøringer, dejlige energi og af den enorme healing der strømmer gennem hende, når hun behandler.

Virkelig en skøn og dejlig oplevelse, med plads til at give fuldstændig slip og med skønne hjertevarme Sofi, hvis selskab er healende i sig selv.

Katrine Birk/ Forfatter & arbejder med Holistisk Energiterapi

Katrine Birk