Uge 30 er snart gået og det blev den travleste uge på året for min webshop og hold da helt op hvor er det vildt, overvældende og FANTASTISK på en gang <3 Tænk at en af årets populæreste sommerferie uger, skulle blive min for alvor travleste uge hidtil i 2015, det er for vildt at tænke på!!

Jeg har solgt et par Shine like a STAR billeder, og det rør mig dybt ind i hjertet, da det er et af mine personlige produkter, som jeg selv er med til at producere, ligesom mine pudebetræk, duftlys mm. Billedet er mit yndlings billede, fordi jeg har fået det lavet udfra det jeg selv og mit hjertebarn Shine like a STAR indeholder, ja jeg vil gå så langt som til at sige det som mange kvinder indeholder <3 Men jeg bliver mest rørt fordi at andre kan se noget smukt i det jeg har været med til at lave, og tanken om at der rundt om i de små hjem i DK hænger Shine like a STAR billeder.

Dengang jeg startede Shine like a STAR op for 2 et halvt år siden sagde jeg “hvis jeg bare kan hænge i 5 hjem i DK, så er jeg glad og tilfreds, for så ved jeg 100% at jeg har gjort en forskel for ihvertfald 5 kvinder. Det at gøre en forskel og hjælpe andre er noget af det største i mit liv, elsker at være her for andre mennesker, ville føle mig fattig og ensom hvis ikke jeg gjorde noget for andre. Det kan være små ting og det kan være store ting, fx. så føler jeg en kæmpe glæde og tilfredstillelse hver gang jeg mærker, at en af mine kunder er blevet glade for deres pakke, eller når jeg ser et smil på en klient når jeg har en session <3 

Det betaler sig at være et godt menneske, for man mærker virkelig en kæmpe kærlighed og glæde, de steder man befinder sig. Der vil altid være folk der ikke bryder sig om en, eller skal sige tarvelige ting, men de fleste gange møder mine omgivelser mig med kærlighed og taknemmelighed, ligesom jeg møder dem med kærlighed og taknemmelighed. 

Nu ved jeg ikke hvor længe du har fulgt med på min blog, men sidste år, der afholdte jeg 2 gratis brunch events, hvor der kom 10-15 kvinder hjem til mig, og det var en blanding af kvinder jeg kendte og ikke kendte. Her lavede jeg mad til dem udfra bogen “Dit sunde liv“, begge events var en kæmpe succes, fordi at alle følte sig velkomne, samt meget overvældet over at komme og blive forkælet med lækker brunch, oplæg/foredrag, goodiebags, konkurrencer mm. Rigtig mange undrede sig over at jeg ikke tog penge for det, men for mig var det en gave i sig selv at mærke så mange skønne kvinder blive så rørte og glade, plus det var vigtigt for mig at mærke hvordan det er at gøre en forskel for andre, uden at jeg nødvendigvis ville få noget tilbage. Men jeg opdagede efter de afsluttede events at jeg havde fået så meget mere end hvad penge kunne have givet mig <3 

Derfor valgte jeg at afholde et næsten gratis luksus juleevent i december sidste år, og det var også en stor succes, igen ikke noget jeg tjente på men jeg fik en stor oplevelse ved at give skønne kvinder en julegave de aldrig glemmer.

I år tager jeg penge for mine events, sessions mm. men i år er også et år hvor Shine like a STAR er stormet frem på den gode måde, med rigtig meget travlhed og derfor har jeg ikke tiden på samme måde, og jeg føler heller ikke det længere ville være rigtigt at gøre det på den måde. Men nu fik du et af mine hemmelige tips til hvordan man får succes “giv folk lov til at lære dig at kende og vis dem at du oprigtigt vil dem” så kommer du meget langt.

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.