I lørdags var jeg til en Twerk Workshop her i Helsingør arrangeret af Emilie og Sofie, du kan følge dem HER 

Det var de fedeste og sjoveste 2 motions timer jeg nogensinde har haft, og jeg skal helt klart prøve det igen! Jeg havde allerede prøvet det af i smug herhjemme, så Emilie havde fået spørgsmålet:

“Undskyld, men kan det være rigtigt at det nogen gange føles som når man får en orgasme?”, hun grinede og sagde “JA det kan det, for vi aktivere jo hele vores underliv når vi Twerker!!”.

Nu forstår jeg hvorfor Twerking er blevet populært indenfor de sidste par år!! ;) Ej, det er simpelthen noget af det bedste motion hvis man som jeg godt kan lide at danse, sveden haglede af mig, mit hår var driv vådt som hvis jeg havde været i bad og det var sat op.
Vi havde en fest og jeg ELSKER høj musik, plus jeg altid har været glad for at danse, jeg dansede Showdance/Hiphop da jeg var yngre i min hjemby Gilleleje.

Her den 8. oktober skal Emilie og jeg afholde en SHINE Workshop her hos mig, vi skal ikke twerke den dag, men vi skal danse og ned i kroppen, for at opløse gamle blokeringer der sidder og blokere for flow og derved gør at vores krop er fastlåst, så vi ganske enkelt ikke kan skabe et naturligt FLOW, GLÆDE og LETHED i vores liv. 

Der er stadig ledige pladser og du kan dele betalingen op over 2 gange, du tilmelder dig HER

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.