Jeg lovede jer en lille give-away, når min nye blog var gået i luften og det gjorde den jo i fredags! :-D

TAK for alle de dejlige roser, I har givet det nye look og navnet på min blog, det betyder meget. Da bloggen og arbejdet med Shine like a STAR ikke bare er en blog og et blog team, men det er mit hjertebarn <3

Denne gang kan du vinde:

Sofie1

En lækker balsam fra Villa Lodola :-)

Et gavekort til økologisk brunch for 2 betal for 1, på det dejlige Hotel Guldsmeden i København :-D

Økologisk te fra Pukka, til de kolde efterårs aftner med stearinlys ;-)

Alt du skal gøre er at skrive i kommentar feltet, hvad Shine like a STAR betyder for dig? Hvilken følelse giver det dig, når du siger det højt.

Vinderen bliver trukket søndag den 15.september, held og lykke!

De bedste STAR hilsner herfra

Sofi Novalee Orkideea Müller

13 comments on “Efterårs give-away”

 1. Da jge er en del af Shine Like a Star teamet kan jeg jo ikke deltage – men vil sige, at Shine like a Star giver mig meget på det personlige plan – der er forskellige dejlige piger som giver bud på deres kampe i hverdagen og hvordan de takler dem – positive indlæg som man gerne kan relatere til ;-)
  Tak fordi jeg er en del af dette team – Lad os sprede lidt mere “StjerneStøv” :-)

 2. Kære Sofie,
  Du får et smil frem hver gang jeg læser om dit arbejde med din blog og bloggere:) dit positive sind og smukke ydre får os andre til at føle vi godt kan;)
  Tak:)

 3. Hmm shine like a star…
  Når jeg siger disse ord for mig selv, får det mig til at tænke på at man skal skinne ud ad til, men at det bestemt også at vigtigt at huske på at man også skal skinne indefra. Derfor tænker jeg sundhed og velværre, lækre økologiske kosmetiske produkter, og en ordentlig spand selvtillid og positivitet. Med alt ovenstående samlet i én, vil man kun kunne få følelsen af at skinne som en stjerne.

 4. Shine like a star får mig først til at tænke på universet. Universet virker jo kæmpe stort men i virkeligheden handler det om at vi skal tro mere på os selv . vi skal tro på at vi kan bestige det bjerg eller klare den udfordring som ligger lige foran os. set med mine øjne giver shine like a star dig styrke til at du kan alt, blot du tror på det. Bloggen shine like a star er kort og godt en livgivende kilde. og sofie du er et kæmpe bevis på, at man kan hvad man vil, blot man vil det nok. man skal bare tro på det og kæmpe. Du er helt klart en – shine like a star og jeg elsker at følge denne blog. den giver så meget power og shine:-) tak :-)

 5. Hej ❤
  Når jeg siger shin like a Star højt føler jeg at jeg kan gøre alt. Uden nogle skal genere mig. Jeg føler også at jeg kan gøre en forklæd for andre som har det hårdt. For jeg har også prøvede lidt at hvert, så vil gerne hjælpe andre ❤
  Knus

 6. For mig betyder det et forum og mennesker der vil række helt til stjernene. Det betyder alle kan nå så langt som de vil og udfolde deres fantastiske evner lige som de er.

  Shine like a star er tanken om alle kan nå uendeligt

 7. Det betyder at jeg kan lade mit lys skinne for alle at se <3
  Det har taget mig noget tid at finde det frem, men nu bryder det ud i lys lue.

  Anja

 8. For mig er det at være en super-stjerne i mit eget liv: at forestille sig at være lige den jeg ønsker at være: ingen begrænsninger, ingen negativitet. Og dermed komme et skridt nærmere det mål, bare ved at sige til mig selv: du er en stjerne <3

 9. Shine like a STAR betyder at stå VED den jeg er ♥ Dele mit lys og den jeg er med andre, og lade være med at være så nøje med hvad jeg får igen, bare og GIIIIVE hehe!

  Shine like a star når jeg siger det højt? Det er det jeg siger til alle mine medlemmer i mine medlemsgrupper “STÅ VED DEN DU ER – du er fantastisk og UNIK nøjagtig som du er” ♥

 10. Når jeg siger Shine like a Star højt tænker jeg straks på dig skønne Sofie for mig er du en Star ❤ men udover dette synes jeg shine like a Star er et fantastisk statement og for mig er det unikt at shine igennem som en stjerne det burde vi allesammen gøre på vores helt egen måde vi er nemlig allesammen skønne stjerner i universet… Og jeg elsker din blog dit drive og dig ❤

 11. SHINE LIKE A STAR, det handler for mig om at vi hver i sær skinner som små stjerne på en himmel. Vi er alle en del af et fællesskab – og det fællesskab starter på denne side:-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.