Kender du det når noget giver dig ondt i maven?  :oops:

 

I længere tid har jeg gået med tanken og følelsen af at noget ikke var som det skulle være, og det har fyldt meget hos mig og givet dårlig energi. Jeg har i et lille års tid kørt et Event & Blog team under mit brand navn Shine like a STAR, som min første personlige blog hed. Det har været en tid med mange gode oplevelser og jeg er blevet nogle erfaringer rigere, det er jeg dybt taknemlig for <3 Men jeg har bare kunne mærke den senere tid at det ikke er det jeg skal lave med Shine like a STAR, og hvad det helt præcis skal forme sig til ved jeg endnu ikke. For lige nu har jeg besluttet at nyde min barsel fuldt ud og være taknemmelig for det gode liv jeg har  :-) Jeg ved at jeg vil savne de kvinder der var med i teamet, men kan mærke at det er den helt rette beslutning jeg har truffet! Føler mig fri som en fugl og har sluppet den konstante dårlige samvittighed jeg gik rundt med! Nu kan jeg danne fundamentet selv og få hele kagen med som man siger, og ikke kun arbejde med glasuren. Der åbner sig hele tiden nye døre og ting sker når det er meningen de skal ske, lige nu er det meningen jeg skal være på barsel og Malthe skal være min første prioritet :-D Dog kender jeg mig selv så godt at jeg alligevel vil have antennerne ude og lave lidt forskellige ting en gang imellem, men det gør heller ikke noget for ved at gøre det bliver jeg mere klar på hvordan jeg kan videreudvikle mit koncept. Da det er sikkert at blog delen kun skal være flødeskummen og ikke essensen af Shine like a STAR.

Det var lidt om hvad min uge har handlet om, nu vil jeg nyde søndagen og det gode vejr sammen med min familie. Om kun 1 uge skal Malthe døbes og vi glæder os meget til dåben, det er stort at holde barnedåb for første gang <3

God dag til dig kære læser :-)  

Kærlig hilsen

Sofie 

Shine like a STAR

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.