3. januar, i morgen starter hverdagen igen og jeg glæder mig faktisk, Malthe starter nemlig i dagpleje og det bliver så godt for os begge. Jeg nyder den gåtur, vi har nemlig gået den flere gange her i min sorg process, det lyder så voldsomt men det er os voldsomt at miste en som betyder så meget for en fra den ene dag til den anden. På tirsdag er det en uge siden jeg tog endeligt afsked, jeg kan mærke det er en lidt hård dag i dag, hvor jeg græder lidt og det skal der være plads til.

Jeg har taget en beslutning om at hele 2016 skal være et sundt år for mig, jeg er begyndt at drikke MK olie blandet med aronia juice igen, som er et rigtig godt boost til at få kroppen i gang igen. Derudover elsker jeg broccolisalat så det har jeg fået et par gange allerede her i det nye år. Men min beslutning er taget udfra at jeg stadig er ked af min mave, som stadig ser ud som om jeg venter baby, hvilket jeg ikke gør. Så derfor skal 2016 være året hvor jeg har det godt, hvor jeg er glad og ikke mindst året hvor jeg selv synes jeg er en smuk og lækker kvinde.

For første gang nogensinde har jeg faktisk bestilt en kasse med juice, som jeg skal bruge til at rense ud i min krop og det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve. Jeg skal ikke være på  juice udrensning i flere dage, da jeg ELSKER mad, så det er kun lige for at give min krop et ekstra boost udover MK olien blandet med aronia juice.

2016 skal samtidig os være året hvor jeg nyder lidt kage og chokolade, men skal jeg nyde den slags en gang imellem, så tror jeg personligt at det er vigtigt det så er en god chokolade med gode råvarer som fx. Summerbird, Peter Beier osv. fordelen ved det er at det er dyrt at købe, og derfor vil det kun blive en gang imellem med ren nydelse. 

Året skal os være et år hvor jeg bliver endnu bedre til at fejre de små succeser i form at et glas bobler, eller en god latte i selskab med en god veninde. Jeg skal være bedre til at være god og kærlig ved mig selv, jeg er rigtig god til at være god ved andre, få andre til at SHINE, men er til gengæld rigtig dårlig til at huske mig selv. Så derfor har jeg besluttet mig, at det er ok hvis jeg en dag gerne vil bestille lidt god massage, ansigtsbehandling, en spa dag eller andet som kunne gøre noget godt for mig. 

Vi er ret gode til at glemme os selv og derfor synes jeg at det er helt fantastisk, hver gang en kvinde køber en plads på SHINE Retreat. Det viser nemlig at her er en som tør give sig selv plads og lov til, at selvforkælelse med lækker mad, netværk, goodiebags, foredrag, spa og meget meget mere er super godt for os. Det er sådan en weekend som giver os nye bekendtskaber plus det er første skridt på vejen til at turde drømme stort og gå efter drømmene.

MK olie sæt

signatur transparent 2

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.