Der har været lidt stille på bloggen og det har der fordi, at jeg ærligt ikke har haft så meget positivt at skrive. Jeg har haft en uge hvor mange store beslutninger er taget, og de har ikke alle været lige fede at skulle tage, men de har været nødvendige! Har fulgt min mavefornemmelse og mærket efter, hvilket har gjort at jeg har takket nej til det afløser job jeg var blevet tilbudt. Det passede ikke ind i vores hverdag lige nu, da jeg har Malthe hjemme og har fået flere sessions i weekenderne. Men bliver jeg spurgt en anden gang vil jeg bestemt ikke være afvisende, for det var noget jeg gerne ville, det passer bare skidt lige nu.

Vi har udsat vores bryllup foreløbigt til næste år, og det har vi fordi vi ikke ønsker at gå så meget på kompromis som vi ville skulle gøre, hvis vi skulle holde bryllup i år. Derudover skal det ikke være en hovedpine det skal være en glæde. Da vi stadig kun lige er startet op med Shine like a STAR som en selvstændig virksomhed, er der helt ufattelig mange omkostninger og derfor må vi vente med de store ting, bryllup, rejser mm. Flere har spurgt om jeg er ked af det over det og til det er mit svar nej, for jeg har lovet mig selv at jeg ikke skal giftes af praktiske årsager kun, det har jeg været en gang og det var ingen succes. Jeg har en idé om hvordan jeg gerne vil have det skal være, og det handler ikke om penge eller at det skal være dyrt, det handler om de erfaringer som mit første bryllup har givet mig.

I morgen er det weekend og lørdag er det Valentines Day <3 Vi har ikke lavet nogle særlige planer, kun at vi skal ind og se den meget berømte film “Fifty Shades of Grey”. Jeg har ikke læst bøgerne, eller det vil sige jeg fik dem faktisk i julegave og fik læst 2 kapitler, så lånte min søster dem og nu ved jeg faktisk ikke hvor jeg har fået lagt dem henne, og nu er filmen her så bliver det filmen jeg ser i stedet ;)

Har du/I nogle Valentines Day planer?

Vi har lige bagt vores første hjemmelavet fastelavnsboller, MUMS de er virkelig lækre!! Jeg er ret stolt over vores første hjemmelavet fastelavnsboller!!

Hav en fantastisk kærligheds weekend <3

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.