Til januar er der gået 3 år – 3 år med Shine like a STAR. Det har været en rejse med mange op og nedture, jeg har virkelig fået prøvet mange forskellige ting af som har gjort mig stærk. Faktisk er det lidt fantastisk jeg er her endnu, altså ikke mig bogstaveligtalt, men Shine like a STAR.

Alt er nemmelig ikke altid som det ser ud udefra. Jeg har mistet veninder, været i økonomiske problemer, og har et par gange måtte skifte retning, men når alt kommer til alt så er jeg det helt rigtige sted nu. Min personlige udvikling de sidste 3 år er enorm, og det er ikke kun noget jeg mærker, en tidligere kollega fra Coop’s hovedkontor skrev til mig forleden “jeg bliver glad og inspireret når jeg ser din udvikling de seneste par år, tænker tilbage på den generte og usikre pige jeg engang kendte”. Hun har helt ret jeg er næsten et andet menneske og jeg er vild med det! 

Den jeg er i dag var hende jeg drømte om at være da jeg var lille og senere som teenager. Jeg drømte om at være hende der ikke var bange for noget, men som bare kastede sig ud i det og håbede på at lande blødt, ville gerne være en som kunne inspirere andre og se positivt på mange ting.

Her er jeg så – samme udseende, men en ny og bedre udgave af mig selv – Love it!!

Er du der hvor du gerne vil være eller er der noget du gerne ville ændre, hvis du fik modet til det?

Lev det liv du ønsker og vær ikke bange for hvad andre tænker, de fleste tænker jo heldigvis positivt om andre mennesker.

Læs om mine SHINE sessions som har hjulpet flere kvinder.

LOVE
Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.