I weekenden var min veninde og jeg i Århus, fordi jeg havde vundet 2 koncert billetter til TDC Play Live arrangementet i Scandinavian Congress Center. Sikken en weekend, den blev slet ikke som forventet og har flere gange lidt fortrudt at vi overhovedet tog afsted. Men det gjorde vi og mest fordi Christopher skulle spille, at jeg så slet ikke fik ham oplevet er jo bare mega uheldigt!!

Vi havde planlagt weekenden ned til mindste detalje, vi skulle køre lørdag morgen, spise frokost hos min mormor og morfar på Fyn, og herefter videre til Århus hvor vi skulle overnatte på Hotel Guldsmeden. Da vi kommer frem til Århus er vi i godt humør og klar til koncert, vi når lige at tjekke ind også afsted til Scandinavian Congress Center hvor koncerten skal finde sted. 

TDC Play Live skulle starte omkring kl. 18.30-19.00 troede jeg, så jeg var glad da vi blev lukket ind for vi fik pladser helt oppe ved scenen og alt var godt. Men som tiden gik blev jeg mere og mere utilpas, og kl. 20.00 gik det hele først rigtigt i gang, på det tidspunkt havde vi allerede stået her et par timer. Jeg vidste godt, at hvis jeg gik ned og købte noget at drikke, ville jeg aldrig komme i nærheden af vores gode plads igen, så jeg blev ved med at sige til mig selv “du kan godt klare den”, men inderst inde vidste jeg godt at det ikke passede, for koncerten var jo kun lige begyndt og der var mange artister endnu.

CarPark North kom på scenen og her gik det galt, jeg fik det meget mærkeligt, alt snurrede rundt for mig og den dårlige lyd i hallen gjorde det ikke bedre, flere gange overvejede jeg at flå min sidemands vandflaske ud af hånden, men vidste godt at det ikke ville blive populært. Så jeg prøvede at blive stående og bevæge min krop så godt jeg kunne, det var ikke ligefrem nemt med alle de mennesker og kunne mærke det blev værre og værre. Jeg vælger at sige til min veninde at jeg må gå ned bagi for at købe noget at drikke, hun siger så at hun vil gå med mig hvilket var godt for mig, da jeg på dette tidspunkt havde det rigtig skidt! :( 

Da vi går igennem menneske mængden for at komme væk fra scenen, kigger flere med blikke der siger “hun har det ikke godt, hun skal have lov til at komme igennem” imens andre voksne mennesker gav mig en ordentlig albue i siden, hvilket bare gjorde mig endnu mere skidt tilpas… Jeg kommer så ned og får købt mig en Fanta, den bliver drukket hurtigt og jeg står lidt for at se om jeg ville få det bedre, men det skete ikke så jeg spurgte min veninde om det var okay at vi tog tilbage på hotellet.

Alle der kender mig, ved hvor øv jeg har været over at måtte gå fra koncerten og min gode plads foran scenen, da jeg ELSKER at gå til koncerter!!

Vi kommer tilbage på hotellet og opdager, at den seng min veninde skal sove i er i meget dårlig stand, så dårlig stand at hun måtte lægge håndklæder på den fordi der var fjedre som næsten stak op. Det var ikke meget søvn hun fik den nat… Da vi kommer ned til morgenmaden næste morgen, når jeg kun lige at få spist min mad op og da jeg vil nyde min kop kaffe, får vi at vide i en lidt dum tone “nu I bare sidder der og drikker kaffe, vil I så rykke over i hjørnet”, der var mange mennesker og ikke særligt mange borde, så det var forståeligt nok men enten kunne man have ventet 5 min. på at vi blev færdige, eller også kunne man have sagt det på en anden måde.

Jeg sendte en klage afsted til hotel chefen i går og sagde at jeg ikke synes de ting var i orden, som fast kunde hos Hotel Guldsmeden og med dem på min partnerliste skal et hotel opholde altså være i orden, for ellers kunne min veninde og jeg ligeså godt have betalt den halve pris også boet på Vandrehjem i stedet for. 

I dag modtog jeg en pæn og uddybende mail fra hotel chefen, plus jeg får tilsendt et gavekort på en ny overnatning for 2 med morgenmad. Det synes jeg er god kundeservice, har oplevet andre steder som blot siger undskyld og intet andet. Men det er rart når man som kunde får en undskyldning samt en mulighed for at få en god oplevelse en anden gang. 

11146546_10153141983583463_735357398824737677_n 11167677_10153141983378463_8026380168612383668_n 11178317_10153141983803463_1988493588519472378_n

Håber at din weekend var meget bedre <3

LOVE
Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.