10 uger siden jeg fødte vores dejlige søn, og igår fik han sit flotte navn ved en smuk og hyggelig barnedåb  :-)
Så nu er der ingen undskyldning, for at sætte lidt fokus på min krop og dens sundhed igen. Derfor er det på tide at komme igang med at røre min krop, samt være lidt god ved den med sund og varieret kost.

Jeg har i nogle måneder taget MK olie sammen med Aronia juice hver dag, og jeg vil aldrig stoppe med det! For hold nu helt op det har gjort underværker for min krop, der i flere måneder under min graviditet ikke kunne bevæge sig overhovedet og jeg led under stærke smerter i ben og ryg. Efter jeg havde født gik det ikke meget bedre, fordi jeg var voldsomt væskefyldt de første 4 uger og havde svært ved at få kroppen igang efter at have været uden bevægelse meget længe. Jeg er helt sikker på at det er mit olie shot hver morgen, der har fået min krop hurtigere tilbage på rette køl  :-)

Sofie1

Derfor er jeg virkelig glad for at have lavet en aftale med MK olie, om at de kommer hjem til mig 4. maj hvor jeg holder brunch for veninder en blanding af bloggere og købere til produktet. Fordi jeg ønsker at andre får lov til at prøve MK olie, da jeg er helt sikker på man kun kan blive glad for den også selvom prisen er lidt højere end andre olier der findes på markedet. Min kæreste er selv begyndt at drikke MK olie hver morgen og han har kun taget det et par uger, men alligevel synes han allerede at kunne se det på sin hud og føler sig sundere  :-D

Hav en skøn og aktiv mandag!

Stjernestøv herfra <3

Shine like a STAR

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.