Be your own STAR (Uddannelse by Sofi/ Shine like a STAR).

Vil du gerne være Stjernen i dit eget liv?

Denne uddannelse er for dig som gerne vil SHINE og for dig der har klienter, hvor du gerne vil give dem det ekstra med, du altid selv har følt du har manglet.

Det skub der kan gøre at dit liv ændre sig fra, at du føler dig stresset, deprimeret, ensom, overvægtig eller anderledes, til at dit liv bliver lyst, let, legende og hvor flow samt manifestation bliver en del af din hverdag.

Jeg vil gerne vise dig min vej mod Stjernerne, og gøre dig til Stjernen i dit eget liv, så du kan lyse som den smukke og kærlige Lysarbejder du er. For når du bliver Stjernen i dit liv vil det afspejle sig i din omverden, særligt hos dine klienter, hvis du er selvstændig eller drømmer om at være selvstændig, uanset hvad er denne uddannelse dit første skridt på vejen mod Stjernerne og det liv du længes efter, et liv med kærlighed til dig selv og magi.

Denne uddannelse vil give dig muligheden for at arbejde med kroppen, spiritualiteten, kontakt med Englene & Universet, selvkærlighed, positiv psykologi, mindfulness, feng shui, clairvoyance og healing.
Det vigtigste formål med uddannelsen er at du bliver din helt egen unikke Stjerne, du kommer til at stå og lyse som den smukke unikke sjæl du er.

Er du selvstændig og vil bruge din uddannelse på klienter når du er færdig efter 6 måneder, vil du herefter kunne tilbyde dine klienter unikke kropsbehandlinger, englekortlæsninger, guide dem til et selvkærligt liv hvor de lever efter deres hjerte og deres sjæls kald.
Du vil kunne hjælpe dem med at lave personlige altre, som vil støtte dem på deres selvkærlige rejse, fordi du vil kende til symboler for kærlighed, rigdom, helbred, anerkendelse, dit indre barn, din visdom og dit netværk.

Når du er på uddannelsen vil du undervejs på de 6 moduler (LIVE dage), øve dig på dine Soulmate Stjerner (kursister), jeg ved at du på din selvkærlige rejse og uddannelse vil begynde at mærke dig selv langt dybere end du har gjort tidligere. Du vil derfor opleve at lande på den helt rette hylde for dig, i forhold til at være din egen Stjerne, og hjælpe dine klienter med at være deres egen Stjerne.

Du vil få et smukt uddannelsesbevis, når uddannelsen slutter efter 6 måneder og for at du kan blive certificeret, skal du have deltaget på 4 LIVE dage ud af 6 LIVE dage.
Der vil blive oprettet en fælles facebook gruppe, hvor det er muligt at stille alle de spørgsmål du vil imellem hver LIVE dag, samt at du kan aftale ekstra øve dage med dine Soulmate Stjerner hvis du føler behov for det.

Vi starter op den 1. august 2018 og datoer for LIVE dage er følgende:

Søndag den 12. august kl. 10-15.00.

Lørdag den 15. september kl. 10-15.00.

Lørdag den 29. september kl. 10-15.00

Lørdag den 6. oktober kl. 10-15.00.

Søndag den 11. november kl. 10-15.00

Lørdag den 1. december Afslutning/Certificering/Fejring kl. 10-15.00

Be your own STAR uddannelse/by Sofi koster 10.000 kr.
Betalingen kan deles op over 5 eller 10 måneder.

Der er i alt 10 pladser.

Du vil under din uddannelse løbende modtage gaver, som vil støtte dig på din rejse og kan bruges som redskaber under og efter din uddannelse.
Der vil være fuld forplejning på alle LIVE dagene (Sunde snacks, frokost, kage, te og kaffe).

Pengene returneres ikke efter tilmelding, da tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes.

Tilmelding sker ved at sende en mail til: Sofie@shinelikeastar.dk 

Uddannelsen foregår i Helsingør, men ændringer for lokation kan forekomme og vil blive meldt ud i god tid. Men det vil fortsat være i Nordsjælland eller København.