Be your own STAR (Uddannelse by Sofi/ Shine like a STAR).

Hold 4 starter den 1. august 2019 og allerede nu er der åbent for tilmeldinger, plus du har mulighed for at spare 4.000 kr. ved tilmelding inden den 1. juni 2019.

Vil du gerne være Stjernen i dit eget liv?

Denne uddannelse er for dig som gerne vil SHINE og for dig der har klienter, hvor du gerne vil give dem det ekstra med, du altid selv har følt du har manglet.

Det skub der kan gøre at dit liv ændre sig fra, at du føler dig stresset, deprimeret, ensom, overvægtig eller anderledes, til at dit liv bliver lyst, let, legende og hvor flow samt manifestation bliver en del af din hverdag.

Jeg vil gerne vise dig min vej mod Stjernerne, og gøre dig til Stjernen i dit eget liv, så du kan lyse som den smukke og kærlige Lysarbejder du er. For når du bliver Stjernen i dit liv vil det afspejle sig i din omverden, særligt hos dine klienter, hvis du er selvstændig eller drømmer om at være selvstændig, uanset hvad er denne uddannelse dit første skridt på vejen mod Stjernerne og det liv du længes efter, et liv med kærlighed til dig selv og magi.

Denne uddannelse vil give dig muligheden for at arbejde med kroppen, spiritualiteten, kontakt med Englene & Universet, selvkærlighed, positiv psykologi, mindfulness, feng shui, clairvoyance og healing.
Det vigtigste formål med uddannelsen er at du bliver din helt egen unikke Stjerne, du kommer til at stå og lyse som den smukke unikke sjæl du er.

Er du selvstændig og vil bruge din uddannelse på klienter når du er færdig efter 6 måneder, vil du herefter kunne tilbyde dine klienter unikke kropsbehandlinger, englekortlæsninger, guide dem til et selvkærligt liv hvor de lever efter deres hjerte og deres sjæls kald.
Du vil kunne hjælpe dem med at lave personlige altre, som vil støtte dem på deres selvkærlige rejse, fordi du vil kende til symboler for kærlighed, rigdom, helbred, anerkendelse, dit indre barn, din visdom og dit netværk.

Når du er på uddannelsen vil du undervejs på de 4 moduler (LIVE dage) i alt 30 undervisningstimer, øve dig på dine Soulmate Stjerner (kursister), jeg ved at du på din selvkærlige rejse og uddannelse vil begynde at mærke dig selv langt dybere end du har gjort tidligere. Du vil derfor opleve at lande på den helt rette hylde for dig, i forhold til at være din egen Stjerne, og hjælpe dine klienter med at være deres egen Stjerne.

Du vil få et smukt uddannelsesbevis, når uddannelsen slutter efter 4 måneder og for at du kan blive certificeret, skal du have deltaget på 3 LIVE dage ud af 4 LIVE dage.
Der vil blive oprettet en fælles facebook gruppe, hvor det er muligt at stille alle de spørgsmål du vil imellem hver LIVE dag, samt at du kan aftale ekstra øve dage med dine Soulmate Stjerner hvis du føler behov for det.

Kursisterne siger:

Jeg startede på Sofi’s uddannelse da jeg havde behov for at finde ud af i hvilken retning jeg skulle bevæge mig ifht det spirituelle. Det har været meget lærerigt, og jeg er allerede blevet en del klogere på hvad det er jeg skal. Jeg syntes det har været super godt at der er forskellige temaer for hver gang.
Uddannelsen er det hele værd. 🌞
Natallie Claudiaisabell Müller

Jeg startede på Sofi uddannelse, da jeg ønskede at få mere indblik i den spirituelle verden og åbne op for nogle uudforskede sider af mig selv. Under uddannelsen bliver man kærligt guidet igennem en masse spændende emner og får indblik i hvilke værktøjer der kan hjælpe netop dig på vej. Sofi og de nøje udvalgte gæsteundervisere deler generøst og hudløst ærligt ud af deres viden og erfaring. Jeg vil klart anbefale Sofi’s uddannelse til dig der ønsker at få støtte til en livsforandring med mere selvkærlighed, livsglæde og bevidsthed.
Janne Skovgaard Kristensen

Vi starter op den 1. august 2019 og datoer for LIVE dage/ Uddannelses dage er følgende:

Lørdag den 10. august kl. 10-16.30. Her får vi besøg af skønne Lilan fra Living Harmony Rum for sjælen.

Lørdag den 19. oktober kl. 10-16.30. Her får vi besøg af dejlige Sanne som er selvkærlig terapeut og har Havet-Selvet.

Lørdag den 2. november kl. 10-16.30. Her skal vi arbejde med englekort, englebudskaber, healing, clairvoyance, spirituel to do liste og taknemmelighedsdagbog. Jeg er underviser hele dagen Sofi Novalee, så ingen gæsterunderviser denne dag.

Lørdag den 30. november kl. 10-16.30. Afslutning/Certificering/Fejring, her får vi besøg af smukke Kristina fra Moon Mica. Kristina vil præsentere os for krystallernes verden, og hvordan vores krop hænger sammen i forhold til selvkærlig ernæring. 

Be your own STAR uddannelse/by Sofi koster 14.000 kr. inkl. moms.

Køb din plads inden den 1. juni 2019 og spar 4.000 kr. Din pris vil så være 10.000 kr.
Ratebetaling over 10 måneder er muligt (1.000 kr. pr. måned), send en mail til Sofie@shinelikeastar.dk

Du vil under din uddannelse løbende modtage gaver for mere end 2.000 kr. som vil støtte dig på din rejse og kan bruges som redskaber under og efter din uddannelse.
Der vil være let forplejning på alle LIVE dagene, sunde snacks, kage, te og kaffe (frokost medbringes selv).

Der kan komme ændringer i programmet undervejs på uddannelsen.

Pengene returneres ikke efter tilmelding, da tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes. Men du er velkommen til at give din plads til en anden skøn Stjerne.

Ønsker du at fordybe dig i min STAR behandling (wellness med healing) og modtage et smukt diplom for behandlingsdelen, kan du hvis du er tilmeldt Be your own STAR uddannelsen, tilkøbe dette ekstra kursus for kun 2.000 kr. normalpris er 6.800 kr.
Det har flere af mine nuværende kursister gjort, da de ønsker at have hele paletten og begge diplomer.

Uddannelsen foregår på Strandvejen ved Hellebæk med udsigt til vandet og skoven bagved.
Der kører bus og tog til Hellebæk st. Det vil os være muligt at følges med de andre kursister, der er både nogle med fra Jylland og Sjælland.