Ugen der gik  :roll:

Jeg har igen haft en uge med mange forskellige følelser,
og det er nok meget normalt i min situation hvor forandringer sker hele tiden.
Nogle dage går bedre end andre, i forhold til mine smerter herunder min graviditet.

Men det jeg gerne vil komme ind på i dette indlæg er min taknemmelighed <3  

Sofie1

Jeg har i flere uger ikke set ret mange mennesker og været meget hjemme,
da jeg har svært ved og bevæge mig for tiden. Derfor var det virkelig dejligt, da en af mine bloggere fra mit Shine like a STAR team valgte, at komme og besøge mig.
Hun havde taget lækkert brød, latte, og en lille gave med <3 Det var så hyggeligt og 3 timer gik stærkt!!  :lol: 

Sofie1Sofie1
Der har også været gang i min blog hele ugen, jeg har haft mange besøg og fået flere skønne kommentarer – TAK! Det er virkelig dejligt når I skriver en kommentar på bloggen eller en privat besked til mig, og jeg bliver så glad og rørt hver gang I siger at jeg har givet jer inspiration, eller at I glæder jer til en kommende Give-away  :-)
Det er jo for jeres skyld, at jeg laver små gaver mm. på bloggen.

Det er ingen hemmelighed at jeg er Blog Manager, og jeg ELSKER det <3
Jeg har lært så meget de sidste 9 måneder, og synes det super fedt når jeg kan inspirere mine veninder, og andre kvinder til at starte en personlig blog. For hvis man ligger et godt stykke arbejde i det, så kan man få rigtig meget ud af sin blog fx. oplevelser, test af produkter, møde nye mennesker, events, fans/følgere, og på det personlige plan kan man udvikle sig helt enormt. Hvis jeg tænker tilbage på den person jeg var i januar i år, også til den person jeg er nu, er der virkelig sket meget!
Jeg er mange gange gået ud af min komfortzone, har mødt mange fantastiske mennesker, både i den online verden, men også i den virkelige verden <3
Tænker tit, tænk hvis jeg aldrig var startet, hvor var jeg bare gået glip af rigtig meget. Men der er jo egentlig ingen grund til at tænke sådan, for der er en mening med alting og i mit tilfælde passer det rigtig godt. For jeg er nået dertil hvor jeg godt tør sige højt uden at tøve, JEG ER BLOGGER  :-D 

Sofie1

 

Nu vil jeg nyde min fredag aften med god mad og landskamp. Jeg sender kærlige og positive vibes ud til jer alle <3 Tak for jer!

 

 

 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.