Har du ikke noget pænt at sige? Så kan det være en idé at lade være med at sige noget overhovedet!

Jeg har lige lavet dette opslag på de sociale medier:

Jeg bliver SÅ provokeret når folk lander negative kommentarer!! Er klar over at negative kommentarer vil komme, når man gør noget som andre aldrig ville gøre, fx. som at vise billeder af sig selv i undertøj når man ikke er en str. S, M eller L, men er en XL. Så derfor tager vi den i badedragt i dag 😛 Jeg ved godt at der ikke var KÆMPE forskel på de billeder jeg viste forleden, men hey der var også KUN 5 ugers mellemrum og alligevel var der 6 kilo’s forskel 💪🏼💪🏼 Det er helt fair hvis man ikke kunne se nogen forskel 🙏🏼 Men så lad være med at sig noget! For jeg mærker en kæmpe forskel 👏🏼 Siden det ene billede her fra Malthe’s barnedåb for 2 år siden, er det sket kæmpe krops ændringer for mig, under min graviditet var jeg sengeliggende i 6 måneder på grund af stærke nervesmerter, jeg kunne ingen gang komme ud på toilet selv, fødselsforløbet var heller ikke noget jeg vil huske på, da sygeplejerskerne kaldte mig apatisk fordi jeg lukkede mig inde i mig selv af ren smerte i hele kroppen, jeg kunne simpelthen ikke få min krop i gang efter at have ligget på en stiv sofa i 6 måneder 😨 Så det første år hjemme med Malthe var ingen dans på roser 🌹 og hvert et lille skridt gjorde ondt, mange piller blev spist i den periode 😢 Nå, men her 2 år efter har jeg lige været i Budapest hvor jeg gik i alt ca. 30 km. uden en eneste smertestillende pille, jeg har som du kan se her tabt mig en del, er gladere end nogensinde før trods rigtig mange udfordringer, som vi alle jo har mere eller mindre 💖 Derfor holder jeg fast på at min egen selvkærlige rejse og alle de BodyBliss behandlinger jeg laver på andre kvinder inkl. mig selv, de virker!! Plus det healings forløb jeg er på 🌟 Vil du starte din egen selvkærlige rejse? Vil jeg anbefale dig at booke en BodyBliss behandling hos mig, lige nu er der en god sommerpris hvor du sparer 200 kr. på en behandling 💫 http://www.shinelikeastar.dk 

#businessshine #vægttab#healing #shinelikeastar #selvforkælelse #selvkærlighed #iværksætter #shinelikeastarwebshop #shinelikeastarunivers #zonepunkter #energipunkter #akupressurpunkter #enselvkærligrejse 

13507117_10154144882993463_5945816721618954265_n

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.