I dag har jeg skrevet på de sociale medier, at hvis jeg selv skal sige det synes jeg selv jeg bliver mere og mere lækker at se på! Ærligt, føltes det næsten som om jeg gjorde noget kriminelt ved at skrive sådan, det føltes SÅ forkert plus jeg var helt sikker på at nu ville jeg “miste” en masse følgere. Men faktisk skete der det omvendte, flere skrev søde kommentarer og sagde det havde jeg ret i, altså at jeg bliver mere og mere lækker for hvert kilo der forsvinder væk. 

Hvorfor er det SÅ svært at rose sig selv, når man skal sige det højt? Er det fordi janteloven er kommet ind med sølv ske hele mit 29 år lange liv? For det er ikke løgn når jeg siger, at det med ros ligger ikke højt på listen over det vi gør i min familie ;) Jeg stikker så lidt udenfor her, da jeg altid roser andre og mig selv hver gang det er muligt!

Det ville da være trist at lave det jeg laver, hvis der aldrig var nogen som sagde “hey du gør det godt” ja for den sags skyld os “du gør det skidt”, men bare det at folk omkring en gider at tage sig tid til, at rose en engang imellem betyder rigtig meget synes jeg, og jeg synes vi alle sammen godt kunne blive bedre til at rose os selv. For vi gør det alle sammen godt og vi ser alle sammen skønne ud!

Jeg var bare lidt ekstra stolt i dag, fordi jeg stod op og tænkte i dag vil jeg gøre lidt ekstra ud af mig selv, jeg vil smøre kroppen ind i olie efter badet, tage mine nye glimmer strømper fra H&M på, og hoppe i mine højhælede efterårs støvletter. Fordi jeg i næsten 2 år dårligt har kunne gå eller bevæge mig ret meget er det ret stort at jeg i dag gik super fint i mine højhælede støvletter, det var en fantastisk følelse! Så jeg er generelt bare rigtig stolt af min personlige selvkærlige rejse, der er røget 20-25 kilo indtil videre og jeg har fået min krop tilbage, ingen smerter, ingen smertestillende piller. 

Nu har jeg i stedet min gamle krop tilbage, en SMUK kurvet kvindekrop og jeg er vild med den! Det er til trods for at jeg aldrig får lange ben, eller en lang slank hals, men jeg elsker alligevel hvordan jeg ser ud, ingen kan kopiere mine øjne eller mit smil og selvom jeg har en del skønhedsknopper er jeg meget taknemmelig for mit ansigt.

Håber du finder min indre personlige selvkærlige rejse inspirerende og spændende, du er meget velkommen til at læse om mit SHINE med selvkærlighedsforløb, hvis du har nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Send en mail til sofie@shinelikeastar.dk

 

13590276_10154360817923463_3930502274264765535_n

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.