SHINE Retreat til oktober, interessen er stor og tak for det!

Jeg vil gerne fortælle dig lidt om, hvorfor jeg har planlagt et SHINE Retreat til oktober, det har jeg nemlig af flere årsager, så her nævner jeg et par stykker. 

Der er mange af jer som skriver engang imellem, at I rigtig godt kunne tænke jer at møde mig ude i det virkelige liv, det gør mig så glad at I gerne vil det, for jeg kan fortælle jer en ting og det er at jeg selv gerne vil møde jer! Alle de gange jeg har været så heldig, og møde nogen af jer, enten under en session, til et af mine events, eller bare været heldig at støde på jer helt tilfældigt, så har det hver gang været en meget givende oplevelse for mig.

Ja, det er nemlig sådan jeg har det hver gang jeg laver noget med mennesker, det giver mig en masse og jeg bliver rørt og glad over det. Tænk hvor meget vi kvinder og mennesker generelt kan lære af hinanden og ikke mindst den inspiration vi får via andre mennesker, som helt sikkert er derfor de sociale medier bl.a er så vildt populære! Vi lader os inspirere af hinanden som aldrig før og det er fedt!

Jeg er kæmpe fan af netværk, for hvis ikke det var på grund af mit netværk så havde jeg ikke det job jeg har i dag, hvis ikke det var for min blog så var jeg ikke selvstændig i dag. Derfor vil jeg til oktober gerne have 10-12 forskellige kvinder med til SHINE Retreat fra lørdag den 10. oktober til søndag den 11. oktober. Jeg ved af erfaring at vi kommer til at skabe netværk og vi får det så hyggeligt, det bliver en af de oplevelser i vores liv som vi vil huske helt tydeligt, en af dem hvor vi tager hjem til familien, veninderne, kæresten, kollegaerne mm. og siger wauw hvor var det godt jeg tog afsted, der var en skøn energi og jeg fik nye ideer som jeg aldrig har tænkt på tidligere.

Du fortjener SHINE Retreat, det weekend ophold er lavet til dig. Jeg har sammensat et luksus program til dig, for at du skal føle dig som en stjerne, og nej, det er ikke en kæmpe udskrivning i dit budget, tværtimod skal du bare lade være med at købe tøj henover sommeren, eller lidt mindre af det måske også drop at tage i biffen medmindre der virkelig går en film du bare skal se! ;) Jeg vil så gerne være sammen med dig, og give dig inspiration til at nå dine mål og drømme som jeg ved du går rundt med.

Et skønt ophold med kvinder, goodiebags, spa, foredrag, lækker mad, bobler, overraskelser og jeg kunne blive ved… Lyder det ikke bare fantastisk?!

Bestil dit SHINE Retreat i dag og få et gratis MK Oliesæt til en værdi af 448,- tilsendt. Gælder kun i dag søndag den 31. maj.

Book SHINE Retreat her

Glæder mig til vi ses, bliver skønt at forkæle dig <3 

LOVE 
Sofie Chloé 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.