Igår fik jeg et spørgsmål, som jeg egentlig ikke selv havde spekuleret over, da jeg mest har tænkt hvorfor jeg startede et blog team, og hvad det giver mig at have et blog team.
Men igår spurgte en veninde mig direkte, når ikke dine bloggere får penge ved at være hos dig, hvorfor vil de så være hos dig? 

Jeg tog mig selv i at blive helt stille et øjeblik, og så sagde jeg “øhhh… tror de er der fordi at man som ny blogger, føler man står stærkere ved at være i et team. Fordi man har mulighed for at sparrer med hinanden og eksponeringen af ens blog indlæg bliver større via vores facebook side Shine like a STAR , og vi bliver set via vores nye website Shinelikeastar.dk. De er også glade for de produkter jeg skaffer som vi alle skal teste, også de forskellige events vi bliver inviteret til” :-D

Da jeg kom hjem, blev jeg ved med at tænke over det spørgsmål min veninde havde stillet mig tidligere på dagen.
Valgte derfor at spørge i vores facebook gruppe, hvorfor de egentlig havde valgt at være hos mig?
For det kan jo være spørgsmålet kommer igen en anden gang, mon ik ;-)

Her er et par eksempler på hvad de svarede:

Fordi du motiverede og støttede mig til at få startet den blog op jeg havde haft lyst til at have i over 2 år. Oveni dette har jeg fået ultra værdifulde veninde- og netværks relationer ud af at være i SLAS (Shine like a STAR). Jeg føler at jeg står stærkere som blogger fordi jeg har jer!

Jeg var ikke klar over hvilken effekt det ville have at være en del af SLAS (Shine like a STAR). Jeg havde en blog, som manglede et formål, men lysten til at skrive blev vækket da jeg kom ind i SLAS. Jeg fandt alt det frem jeg havde indeni og fik det frem i lyset. Det er et team jeg er stolt af at være med i, og jeg er taknemmelig for hver og en af jer alle <3

Fordi du er positiv, inspirerende og hårdtarbejdende som blog manager, og man føler at ens blog vokser i læsere men også i motivation når man er med i teamet :-)

Sofie1

 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Hvorfor?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.