Glæder du dig til du skal til frisøren, eller er det bare noget du skal have overstået?

Jeg har været kunde hos Zenz i Ordrup gennem 6 år, og jeg glæder mig hver gang jeg har bestilt en ny frisør tid. Elsker virkelig at komme der, fordi det er ren forkælelse for sjælen! Du bliver taget godt imod hver gang, du bliver tilbudt økologisk te, latte, varm kakao og økologisk frugt. Plus den obligatoriske stak dame blade  :-D Derefter bliver der spurgt indtil hvad du ønsker at få lavet,
så der ingen misforståelser er og jeg har personligt altid forladt salonen meget tilfreds!

Sofie1

Frisørkæden Zenz er Danmarks førende grønne frisør, og derfor turde jeg godt få en sidste gang hårforkælelse inden nedkomst. Hos Zenz får du altid tilbudt et fodbad, imens du sidder med hårfarve i håret og der bliver du også spurgt om hvilken olie der skal i, om det skal være opkvikkende eller afslappende  ;-)
Noget af det bedste jeg ved er når jeg skal have vasket håret, og jeg sidder helt afslappet i en af deres skønne massage stole og ved at min frisør tager sig god tid, og bruger Zenz egen shampoo og balsam, evt. også hårkur mm.
Samtidig med at jeg altid får en mini hovedbunds massage under vask af mit hår :-D

Så vil du gerne prøve en frisør som ikke bare er en frisør, men en frisør hvor kundens ønsker og behov altid er i fokus.
En frisør der er bæredygtig, og en frisør hvor du føler det som en lille luksus wellness behandling hver gang? Vil jeg klart anbefale dig at prøve en af Zenz frisørsaloner, i nærheden af dig. Mai Manniche der ejer JEWLSCPH er fast kunde hos frisør Zenz, og har kun gode ting at sige om Zenz frisørkæde :-D

Zenz kører også projekt hjemløs – Læs mere her

Har du prøvet Zenz eller er du fast kunde allerede, så vil jeg meget gerne høre din mening?

Sofie1

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.