Energierne er stærke for tiden jeg mærker mange ting og kan slet ikke lade være med at have sommerfugle i maven :-D Jeg har en fornemmelse af at mange nye og spændende ting vil ske det næste lange stykke tid! Har fx. nu taget beslutningen om at tage et mentorforløb indenfor den spirituelle verden. Da jeg havde skrevet til Louise at jeg gerne ville starte på et mentorforløb, spurgte jeg ligeså stille er jeg så Clairvoyant bagefter? Hvor hun svarede uden tøven, du er Clairvoyant nu. 
Jeg kunne ikke lade være med at smile, og tænke når ja det er jo det jeg har fået at vide flere gange, det er medfødt og jeg har altid haft evnerne. Nu handler det bare om at jeg skal lære at arbejde med de beskeder jeg får oppe fra. Er du en af de mange skeptikere? Så er det helt okay hvis du tænker, det lyder lidt langt ude at tage sådan et mentorforløb  ;-) Men jeg gør det for at udfordre mig selv, og jeg kan altid bruge de ting jeg lærer til et eller andet, om ikke andet er det bare en del af min egen SHINE udvikling. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med forløbet, og efterfølgende til at kunne arbejde med det i forbindelse med Shine like a STAR. I det hele taget har jeg så mange ideer til at udvikle mit Shine like a STAR univers, at jeg næsten ikke er til at styre og skal hele tiden minde mig selv om at jeg er på barsel. 
Men derfor gør det ikke noget at få ideer vel?

Min drøm er at arbejde med beauty produkter når jeg er færdig med barsel, og hvis jeg tror nok på det skal det nok lykkedes. Har jo fået at vide jeg er skarp i at manifestere og få ting til at ske! Lidt magi og stjernestøv er altid dejligt :-)  

I disse dage går jeg og laver de sidste forberedelser til vores barnedåb på søndag. Imorgen skal jeg se min far, har ikke set ham siden vi var i Dubai i maj måned sidste år. Det bliver så dejligt, der er virkelig sket meget på 1 år. Han er flyttet fra Dubai til Malaysia og jeg er blevet mor  :-D  

For små 2 uger siden flyttede vi ind i vores nye lejlighed, jeg elsker vores nye hjem og det har helt sikkert været med til at give mig fornyet og stærk energi/vibrationer.  

Jeg kan ikke overskue en klassisk Housewarming med drinks og høj musik, så i stedet har jeg inviteret nogle af mine næremeste veninder til lækker champagne brunch og forkælelse i maj. JEG GLÆDER MIG! Før i tiden inviterede jeg ofte mine veninder til hygge på højt plan, men det er meget længe siden efterhånden :oops:

Her er lidt stemningsbilleder fra de seneste dage <3 

Sofie4 Sofie5 Sofie6 Sofie7 Sofie8 Sofie9 Sofie10 Sofie11

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.