Yes! Drømme kan blive til virkelighed når man tør tro på dem, og det gør jeg!

 

Så i dag skete det, udlandet kom en del tættere på i forhold til min business, jeg har nemlig officelt fået en samarbejdspartner i Singapore, som har gode kontakter i Thailand og på Bali. Derfor tog jeg mig sammen og lavede en ansøgning vedr. en tilladelse til import/eksport og 2 timer senere landede en godkendelse.

Hvor fedt er det lige?! Nu kan jeg snart tilbyde smukt, enkelt og spirituelt boligtilbehør fra Thailand og Bali i webshoppen. Det glæder jeg mig mægtigt til og reaktionerne i dag i mit netværk, samt de sociale medier, har også været ret positive :)

Det er stadig ikke helt gået op for mig, at udlandet nu er kommet på opslagstavlen for min business, men ikke desto mindre har det altid ligget i kortene i følge flere spirituelle vejledere inklusiv mig selv. Jeg fornemmer at jeg går en spændende tid i møde, hvor jeg skal lytte til de beskeder jeg får og mærke efter hvad mit hjerte fortæller mig.

I går var vi i Plantorama i Hillerød for at købe lidt grønne planter, som blev til 3 orkideer, en stor buddha figur og sidst men ikke mindst forelskede jeg mig i en grøn plante, som stod imellem alle kaktusserne, jeg gik frem og tilbage fordi jeg tænkte den er ikke umiddelbar køn og kostede 299,-. Men noget inde i mig sagde den skulle med hjem, da vi kommer hjem finder vi ud af det er et kinesisk pengetræ, jeg begyndte at grine fordi nu gav det meget mere mening hvorfor jeg ville have den plante med hjem! Så nu står den ligeså smukt i vores rigdomsområde inde i stuen, som i følge Feng Shui er super godt fordi pengetræet/planten kan boostes ved at smide guld mønter i.

Vi har dog kun lagt 10 kr. i indtil videre, man går jo ikke så meget rundt med mønter mere som man gjorde før i tiden, men 10 kr. er også en start ha ha.

Glæder mig til at høre hvad du synes om at udlandet nu er tilføjet Shine like a STAR universet?

 

Love, Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.