Der sker rigtig mange ting i mit liv fortiden og det kan være svært at følge med, samtidig har jeg flere gange følt lidt modløshed, fordi jeg synes det er lidt hårdt når der sker mange nye forandringer på en gang.

Jeg er rigtig god til at slå mig selv lidt oven i hovedet, ikke bogstaveligtalt, men som en gammel pladespiller der kører inde i hovedet “jeg burde, jeg skulle, årh hvor er du dum, hvorfor gjorde du nu det?”. Du kender måske den samme sang, eller også har du spillede en der mindede om inde i dit eget hovede. 

For mit vedkommende skal den sang stoppes nu! I stedet skal min gamle pladespiller i hovedet spille sangen hvor der bliver sunget, jeg er fantastisk, jeg er dejlig, jeg er dygtig, jeg er smuk og jeg fortjener det bedste. Den skal måske ikke lyde sådan hele tiden, but you got the point, jeg skal tale pænt til mig selv!

Hvad sker der når vi begynder at tale pænt til os selv? Der sker MIRAKLER, fordi vi er glade og når vi elsker os selv, har vi pudsigt nok endnu mere kærlighed at give ud af til andre.

Så det er ikke bare en kliché! Vi skal starte i dag med at forgude os selv, hvis vi ikke allerede gør det, og jeg kan slet ikke vente med at begynde og se, mærke, føle virkningen af at være god ved mig selv, rose mig selv i stedet for at tale ned til mig selv.

Nu sidder du måske og tænker, hvordan kan hun lære andre kvinder hvor vigtigt det er at SHINE alle 365 dage om året, når hun har glemt sig selv?

Mit svar kommer her: “Det kan jeg, fordi at det vi arbejder med hos andre, er desværre nogen gange det vi selv glemmer, lidt ligesom kosmetologen der kan glemme, hvor vigtigt det er hun selv giver sig tid til at få en ansigtsbehandling, eller når jeg selv glemmer at drikke mit daglige MK Olie shot, trods det jeg kan se og mærke min krop behøver det, men jeg alligevel tilsidesætte mit behov for at gøre noget godt for mig selv. Det lyder helt skørt, når jeg har huset fuld af MK Olie og Aronia Juice fordi det et af mine bestsellers i webshoppen.

I går startede jeg på BodyBliss uddannelsen, en virkelig spændende dag, som har givet mig alt hvad jeg behøver for at huske på mig selv, og jeg er SÅ klar til at give behandlinger allerede i næste uge. Jeg er fuldt booket det er fantastisk!! 
Min prøvekanin i går reagerede flere gange med kraftig hoste og mine hænder gik fra at være iskolde til brændende varme, med en stærk snoren i fingrene, en vild oplevelse, men også en stærk bekræftelse på at jeg har evner for healing. Det har jeg fået at vide mange gange, har dog bare aldrig selv fornemmet og oplevet det før i går.

Hertil morgen gik jeg en tur i parken ved siden af hvor jeg bor, imens jeg havde mine store hørebøffer på og sikken en dejlig gåtur, en masse minder, tanker og ideer væltede frem. 
Jeg både græd og smilede, alt imens jeg fik lyst til at lave Walk and Talk sessions, for jeg er helt sikker på at du og jeg vil kunne finde en masse at tale om, samtidig med vi går i den smukke natur, som er rundt om mig og min business.

Love, Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.