Kære Stjerne,

 

Jeg søger et deltidsjob det vil sige et job der giver mig 15-20 timers arbejde om ugen, og det skal være i Nordsjælland eller Københavnsområdet.

Da jeg er CEO i egen virksomhed, som jeg har haft i ca. 3  år har jeg efterhånden tillagt mig en del kompetencer: 

Jeg er uddannet Materialist hos Matas A/S

Uddannet kontorassistent med specialet administration hos DONG Energy

Mindfulness Instruktør 

Positiv Psykologivejleder 

BodyBliss Behandler (StineMaria)

Spirituel Mentor (Christine Eilvig)

Det job jeg søger er et job hvor jeg kan udvikle mig, og et job der giver mening i forhold til det jeg allerede laver i min virksomhed. Så jeg vil rigtig gerne arbejde med at skrive, planlægge, sælge, kommunikere og hjælpe andre mennesker.

Jeg er en meget kreativ person, som kommer med nye ideer hele tiden, elsker alt i den feminine verden som fx. magasiner, indretning, det alternative og spirituelle, modetendenser, beauty, inpiration og jeg er meget modig, jeg gør det andre sjælendt gør ;)

I min egen virksomhed driver jeg en webshop med primært egne produkter, har min egen klinik hvor jeg laver BodyBliss behandlinger, laver Retreat’s, events og har kvinder i forløb både business og personligt.

Jeg har ingen bil, men har almindeligt kørekort.

Kender du nogen som vil kunne bruge en glad ung kvinde som mig?

Så fortæl dem endelig, at de er meget velkomne til at sende en mail til sofie@shinelikeastar.dk 

Glæder mig til at høre fra dig!

13413677_10154103654573463_5641940428665960483_n-2

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.