Tirsdag den 24. september betyder flere ting for mig.
Jeg går i dag ind i uge 24 af min graviditet  :-) 1 års dag med min dejlige kæreste <3 og så er der 3 måneder til juleaften  ;-)

Dagen startede rigtig hyggeligt med stearinlys og rundstykker fra bageren med en god kop hjemmebrygget kaffe.
Efter vi havde spist startede jeg den bærbar pc op, da jeg lige havde et par breve der skulle klar gøres, og for første gang kunne jeg bruge mine nye visitkort og firma labels “så er det altså pludselig sjovt at sende breve igen”  :-D

Sofie1

Blomster buketten, fra mit Event & Blog team Shine like a STAR lever stadig  :-D

Facebook var åben på den bærbar, og pludselig så jeg en skøn besked fra Mai Manniche ejer af JEWLSCPH, hun skrev følgende:

“Kære Sofie

Håber du har det godt og har haft en god weekend:)
Jeg tænkte om ikk det er noget for dig (og dine bloggere) at komme til næste POWERmiddag: Arrangement 
Det vil være super hvis du kommer – du er jo en super POWERkvinde:)
Knus Mai”

Jeg blev rigtig glad for det komplement og skrev pænt tak!  :-D Mai skrev dette tilbage:

“Kære Sofie, jamen du ER en POWERkvinde:) jeg vil meget gerne ha du kommer – tror også du vil kunne bidrage med meget og inspirere de andre gæster.”

Mit hjerte hoppede lige en gang! <3 Hold da op nogle flotte ord at få med på vejen, og især i denne tid hvor jeg slet ikke føler mig som en kvinde med power, mere som en slatten agurk der bare venter på at blive på at blive smidt ud  ;-)

Jeg spurgte Anja fra mit blog team Hverdagsdrømme, om hun havde lyst til at komme med mig til netværks kvinde aften, Anja havde godt nok andre planer. Men hun skyndte sig at få rokeret lidt rundt på planerne, og sagde pænt ja tak  :-) 
JEWLSCPH laver meget smukke smykker, og jeg vidste at min kæreste ønskede sig et sort armbånd med guld vedhæng, og nu har vi jo 1 årsdag så han har fået sit ønske opfyldt, et læder armbånd til ham. Han gav mig jo disse smukke øreringe da vi var til event inde hos Mai i JEWLSCPH showroom <3

JEWLS øreringe

Manden min, kom da også lige hjem med disse flotte lyserøde roser, og et fantastisk kærligheds kort <3

Sofie 1 Sofie 2

Det er en rigtig forkælelses dag, hele lejligheden dufter af blomster, lækker olie og creme. Jeg har nemlig fået en lækker ny olie og kakao creme til at smøre min gravide mave med  :-D Eva fra Livs-appetit var sød at skrive til mig på facebook, efter en status opdatering jeg havde lavet om mit maveskind der kløede!! 

Sofie 1

Nu sidder jeg bare og nyder nuet, hygger med kæresten og vores franske bulldog Buller, imens jeg håber at kroppen tillader mig at komme lidt ud i aften. For så afslutter vi vores dag i kærlighed og romantikkens tegn med en middag hos Madklubben i København  :-) Ellers bliver det med god mad herhjemme på sofaen…

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Kærlighed, roser og ros”

  1. Tillykke med jeres dag <3 På fredag er det min tur til at have årsdag med min mand..hele 23 år! Ja tiden går sgu :)
    Jeg glæder mig meget til denne aften hos Mai Manniche – er meget spændt må jeg sige.

    I må have den bedste dag, I to og nyd solen og hinanden.

    Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.