I november måned opdagede jeg Skumringshuset på facebook, og straks blev jeg nysgerrig fordi der foran mig var den fineste krystal julekalender. Det er ingen hemmelighed at jeg ELSKER krystaller, jeg synes de er utrolig smukke og glimtende – JUST LOVE IT!!

Så jeg skrev straks til søde Marianne om hun havde lyst til at vi lavede et blogsamarbejde,
og det ville hun rigtig gerne. Lucky me <3 Jeg er simpelthen glad for min krystal julekalender,
den indeholder de fineste krystaller, og indtil videre er mange af dem nogen jeg ikke selv har haft i hænderne endnu, det synes jeg jo gør det endnu mere spændende og magisk her i juletiden.

Det er ikke lige nu man skal købe en julekalender, (medmindre) at du bare gerne vil forkæle sig selv med 24 smukke, unikke og særlige krystaller håndplukket til dig (så noget kunne jeg selv finde på at gøre!).
Det er jeg sikker på at Marianne gerne vil lave til dig selvom december er godt i gang, prisen er 400 kr.
Hvis ikke du skal forkæle dig selv med en forsinket krystal julekalender, så synes jeg alligevel at du skal følge Marianne’s krystalunivers lige her Skumringshuset.

Marianne laver hyggelige konkurrencer, og har os lovet at sende lidt lækkerier til mine kommende events, workshops og uddannelse “Be your own STAR“.

Dette indlæg er sponsoreret af Skumringshuset

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.