Nu har jeg oplevet modstand nogle gange, og derfor får jeg lyst til at skrive lidt om bagsiden af at være blogger.

Der findes i Danmark ca. 75.000 bloggere, det er mange i forhold til at Danmark er et lille land. Derfor er det ikke let at slå igennem som blogger!!

Jeg startede et Event & Blog Team Shine like a STAR, netop på baggrund af at jeg ved hvor mange kvinder, der sidder derude og rigtig gerne vil starte sin egen blog, men som ikke gør det fordi man netop frygter at bloggen ikke vil blive læst, eller at nogen vil følge en.
Men også fordi jeg mener at vi som et team, kan nå meget længere ud end hvis man sidder som en “lille ukendt blogger” For “Let’s face it” – hvis ikke du er en kendt offentlig person, er det en svær opgave at vokse som blogger. Hvorfor – fordi der er mange af os og der kommer flere til hver dag. 

Hvad er det så jeg mener, der er blevet en kedelig tendens?

Det er når jeg kontakter virksomheder, manager, eller andre, og taler med dem om et evt. samarbejde, event, eller andet. Så bliver jeg ofte mødt med en lukkethed, og får dette svar vi har MANGE som dagligt henvender sig og spørger om de må få et gratis produkt eller en gratis behandling, mod at der så bliver skrevet om virksomheden.
Det synes jeg er en mega kedelig tendens og indgangs vinkel, til en ellers spændende verden nemlig “blogger land”. Helt ærligt lad nu være med at tro,
at fordi du blogger kan du bare få og få og få! Nej, det kan du IKKE!! 
For det første hav lidt respekt for dig selv og din blog, det vil sige tænk over hvem er du, hvilken målgruppe hører din blog primært til, hvad kan du bidrage med som gør at folk gerne vil følge dig. Vær troværdig over for dig selv og din blog. 

Jeg er f.eks. ikke en gør det selv kvinde, så for mig og min blog ville det være så uægte, at teste gør det selv løsninger og skrive om det. På din blog skal du ikke “Fake it till you make it”, du skal være dig præcis som du er og ingen andre!

Inden du kontakter en virksomhed, skal du være helt klar over hvorfor du kontakter dem, hvad du vil have ud af dem, og ikke blive fornærmet hvis de spørger dig, hvorfor kontakter du os, hvor mange besøg har du om måneden, eller andre spørgsmål. Jeg kan udmærket forstå hvorfor virksomhederne gør det, fordi der er så mange af os og en del tror desværre det bare handler om at få ting, som var det julemanden der kom året rundt :oops:  

Julemanden kommer ikke året rundt, du skal selv arbejde for hver en ting der sker på din blog, holde øje med dine statistiker mm. også spørge dig selv engang imellem, hvorfor blogger du egentlig? Kan du se dig selv i øjnene og sige, at du er en god blogger der fortjener virksomhedernes opmærksomhed? Eller har du lidt at lære endnu :roll:

Det var mine tanker ;-)

Ønsker dig en fantastisk dejlig lørdag, og hvor er det hyggeligt at det er 1. december imorgen <3

Hold øje med min advents give-away hver uge :-)

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.