Der sker rigtig mange ting i mit liv, og heldigvis for mig sker der mange gode ting i 2013 <3

 
Jeg har haft mange positive og store forandringer i mit liv, på det seneste og det er dejligt når det går den vej :) Har afsluttet min Mindfulness instruktør uddannelse, startet nyt job, og vi har snart købt hus. Alle de ting ville jeg aldrig have troet på for 1 år siden, da mit liv var et STORT kaos!! 
 
Desværre er der også en bagside af “guldmedaljen” her er koldt på toppen!!
Hvad mener jeg med det?
 
Jeg mener at mange mennesker trækker sig væk fra en, og tænker puha hun er lidt for langt fremme i skoen nu var… Det er egentlig mærkeligt at nogen reagere sådan… Heldigvis er det de få, og jeg har flere “lovers end haters”. Men alligevel tænker jeg er det ikke bedre, at kunne være glade på andres vegne, og tænke fedt hun er kommet om på den anden side, og blevet en glad og lykkelig kvinde igen
 
Jeg vil gerne sige TAK for alle de dejlige og positive breve jeg får, 
om hvor sej jeg er, og at jeg er blevet jeres forbillede/inspiration. 
Det glæder mig og varmer hver gang som siger det samme <3
 
Mit liv er ikke en dans på roser det er hårdt arbejde!! Jeg stod ikke hvor jeg står idag, hvis ikke jeg havde den viljestyrke jeg heldigvis har, og det mod til at gå efter mine drømme
 
Nu kommer sommeren snart :) 
Nyd livet og pas på hinanden i stedet for, at brug tiden på og snakke dårligt om andre mennesker, for selvom man tror man ved alt om vedkommende, så ved man INTET!!
 
Husk hvor der er vilje er der vej :)
 
 
 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.