For nogle år siden var jeg til KROP-SIND-ÅND Helsemesse i København. 
Det var en meget speciel oplevelse, og jeg havde følelsen af det hele var lidt fup og fidus, men der var mange finde ting og se på, også har jeg altid haft interesse for den spirituelle verden.

Gik derfra og tænkte okay, det var ikke nogen succes, havde dog fået købt nogle pæne krystal lysestager.

Siden dengang har jeg været til Clairvoyance 2 gange, og begge gange er benene blevet revet væk under mig.

http://www.annetteedel.dk/

Derfor gav jeg i år, denne messe en chance igen, da jeg modtog en email om at fordi jeg før havde deltaget på denne messe, havde jeg VIP adgang, og skulle kun betale 25 kr. for indgang. 
Det fik mig til at tænke 25 kr. vil jeg gerne ofre, om ikke andet finder jeg nogle søde engle og lysestager, og køber med hjem. Elsker Engle, Buda figurer, krystaller mm. 

Jeg kan fortælle jer, at i år havde jeg en hel anden oplevelse – WOW! Hvis nogen af jer læsere sidder derude, og er lidt nysgerrig omkring mystikkens verden. 

Vil jeg klart anbefale jer at tage derind, denne gang var jeg heldig, og var forbi en Clairvoyant, som var super dygtig og faktisk sagde de samme ting, min “egen” Clairvoyant har sagt til mig før i tiden. 

Det var en helt utrolig oplevelse, og samtidig kunne hun se jeg var i gang med, at uddanne mig til Mindfulness instruktør. 
Hun gav mig hendes visitkort, og bad mig kontakte hende så snart jeg er færdig uddannet i april. 
Da hun gerne vil have mig til at lave kurser i hendes butik, hun kunne mærke at jeg er super god til mennesker, og har et stort potentielle inden for mystikkens verden! 
Hun sluttede af med, at sige med et stort smil på læben – VELKOMMEN DU ER EN AF OS :)

http://www.soulguide.dk

Super fedt at blive bekræftet i at den vej jeg har taget, er den rigtige vej at gå og jeg bliver god til det, jeg skal bare turde tagespringet fuldt ud, så ligger hele verden åben for mig <3

“Shoot for the moon… Even if you miss it you will land among the stars” (citat fra Les Browns)

Dette skønne kort, sendte min veninde til mig, sammen med de smukke blomster fra Spanien, dejligt når en nærmeste også tror på en, og det man gør <3

Billedet med dråben, kommer jeg til at bruge på mit visitkort, og i hele mit Mindfulness forløb, når jeg er uddannet instruktør. 

Har valgt at bruge dette som mit varemærke, fordi det viser renhed samt klarhed, og jeg vil gerne signalere, renhed og klarhed i sindet.

Det sidste billede, synes jeg er smukt, og viser også en form for dybde, klarhed og renhed.

Glæder mig til at skrive, om meget mere Mindfulness længere henne i mit forløb, og håber at have vækket en nysgerrighed hos dig, og at du har givet dette nogle tanker.

Skulle du på et senere tidspunkt få lyst til, at få nogle lektioner hos mig. Er du meget velkommen til at kontakte mig pr.mail, min mail adr. står på mit indlæg – lidt om mig.

Priser mm. kommer senere.

Glæder mig til at høre fra dig.

http://www.daninfo.dk/ss1200.sspx

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.