I tirsdags var jeg i Hornbæk for at besøge Kurbadet by Ilse Jacobsen. Jeg var meget spændt og havde glædet mig rigtig meget til at få en lækker krops og ansigtsmassage. Da jeg ankom til Kurbadet var der sol over Hornbæk og jeg blev taget så godt og varmt imod, selvom der var travlhed. Lige fra jeg trådte ind på Kurbadets område kunne jeg mærke den helt specielle stemning. Det var rent mindfulness at være i de smukke omgivelser og mærke hvordan krop og sjæl fik fuldstændig ro. Det var lige noget jeg trængte til efter en nyåbnet Webshop og 4 måneder gammel baby  :-D

Sofie1

Kurbadet har mange former for behandlinger og mange forskellige mennesker ansat til at tage sig kærligt af en, uanset hvad ens behov måtte være. Massage, ansigtsbehandling/voksbehandling. fodtearapi/pleje, frisør, personlig træning, diætist, spa/wellness og en restaurant der byder på mange skønne lækkerier.

Sofie2

En lille sjov historie, jeg søgte faktisk job hos Kurbadet inden de åbnede i forbindelse med at jeg lige var blevet Mindfulness instruktør, men så blev jeg gravid og tænkte at så var det nok ikke det rette tidspunkt lige nu. Dog nåede Ilse Jacobsen at ringe til mig  :-)

Sofie3

Jeg har det stadig fantastisk i min krop efter den skønne massage jeg fik, den time var guld værd for min meget anspændte krop og det er bestemt ikke sidste gang jeg har fået massage hos Kurbadet. Deres spa område skal helt klart osse afprøves, billederne taler næsten for sig selv, og da jeg fik en rundvisning blev jeg så ærgerlig over at jeg ikke havde fået badetøj med. Den udendørs opvarmet pool de har, WAUW! den kalder virkelig på en når man står ude ved den og samtidig kan fornemme havet og stranden, som er lige ved siden af Kurbadet. I den tid jeg var der havde jeg det lidt som at være syd på, stemningen, indretningen og det glade smilende personale.

Jeg kan stærkt anbefale at besøge Kurbadet og prøver deres mange behandlinger.

Ilse Jacobsen har osse udviklet en spa serie, som er værd at prøve det er med naturlige ingrediensser bla. havtorn, grøn te mm. Der er pleje til hår, krop og ansigt. Selv har jeg brugt den dejlige body lotion jeg fik med hjem, samt de lækre og klassiske Ilse Jacobsen klipklapper som er fantastiske at gå i  :-D

Sofie5

ILSE by ILSE JACOBSEN
Kåret som Årets Nye Brand ved Danish Beauty Award 2014  :-D
Læs mere om det her

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Kurbadet by Ilse Jacobsen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.