I torsdags tilmeldte jeg mig en konkurrence, hvor “præmien” var et møde med Medina, et møde jeg har drømt om i ca. 10 år. Så selvfølgelig skulle jeg deltage i konkurrencen, for udover at møde Medina, gik min donation via sms til Medina’s projekt “Mevation“, et projekt i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, som støtter og hjælper flygtninge. 

Jeg har længe fulgt projektet fra sidelinjen, da jeg synes Medina’s initiativ med projektet “Mevation” er helt fantastisk!! Man kan virkelig mærke hendes passion omkring projektet, hun brænder for at hjælpe flygtninge og har selv haft det tæt inde på livet, i og med hendes egen far er flygtning. 

I dagene op til mandag, hvor jeg ville få svar på om jeg havde vundet, var jeg SUPER spændt, men havde en fornemmelse af at jeg ville være en af de 50 heldige, der ville få lov til at møde hende. Jeg havde selvfølgelig også spurgt mine englekort, og her kom der et kort til mig med det samme, hvor der stod “JA“, altså, at jeg ville vinde konkurrencen, så jeg gik og var ligeså spændt på at se om Englene ville få ret og som ALTID fik de selvfølgelig ret!

Tirsdag morgen var jeg meget spændt og en lille smule nervøs over endelig at skulle møde Medina, hvis du har fulgt mig her på bloggen længe, så ved du at Medina er et af mine store forbilleder, fordi hun går efter sine drømme og det hun ønsker, uanset hvad andre tænker om hende så gør hun det bare, lidt samme drive jeg har haft i mine indtil nu 4 år med mit brand & business “Shine like a STAR“. 

Eventet jeg skulle indtil foregik hos Custommade i København, som i samarbejde med Medina har lavet en rigtig flot tøjkollektion “Mevation“, som kan købes online hos Boozt.com

Det er virkelig en fin kollektion og jeg ville ønske jeg havde råd til det hele!!
For hvert stykke tøj/sko der bliver solgt går der et beløb til Mevation/Folkekirkens Nødhjælp, og allerede nu har de hjulpet rigtig mange flygtninge med bla. at få mad fortalte Medina, så de er utrolig glade og stolte over hvor meget tøj fra kollektionen de allerede nu har fået solgt.

Jeg fik en lille snak med smukke Medina og masser af kram, jeg blev os lidt rørt for da jeg nævner
“Shine like a STAR”, sagde hun “Årh er det dig? Du har fulgt med længe! Dejligt endelig at møde dig og få sat ansigt på”.

Har du lyst til at læse mere om Mevation, så kan du læse meget mere om projektet her
Hvor du os kan læse om hvordan du kan STØTTE og hjælpe flygtninge, sammen med Mevation/Folkekirkens Nødhjælp.

“Når man fjoller med smukke Medina”.

Dette indlæg er sponsoreret af Mevation/Folkekirkens Nødhjælp.

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.