Juliane Axen 

 

For en lille uge siden mødte jeg en kvinde, som på kort tid har rørt mig helt ind i hjertet <3


Her ses et billede af Juliane Axen

Fotograf: René Reinhardt
Make-up & hår: Christina Solander
Sko: Bianco  

 
 
Jeg sad for en måneds tid siden, og læste forskellige blogs. 
Den blog der fangede mig med det samme var http://www.julianeaxen.com
I kender følelsen af at her er noget som siger mig, at jeg kommer i kontakt med personen på en eller anden måde, og den følelse fik jeg efter at have læst Julianes blog. 
 
Så jeg tog chancen og tilføjet hende som ven på facebook, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det.
 
Fordi, kære læser du har sikkert læst mit blog indlæg hudløst ærlig. 
Det er lidt af min livs historie, og folk omkring mig siger at jeg er utrolig stærk. Men for mig er den pludselig ingen ting, i forhold til det som Juliane har været igennem, og de smerter hun skal leve med resten af hendes liv.
 
Da jeg skulle møde Juliane, var jeg lidt nervøs fordi hun er så smuk som hun er og folk kender hende fra tv. Jeg havde ikke set hende på tv, og havde et møde med hende uden at kende til hendes liv og baggrund. Man kan vidst godt sige jeg blev ramt med det samme!! 
 
Hun var så sød og imødekommende overfor mig :) 
Vores korte møde blev til halvanden time, og jeg følte der var en rigtig god kemi!
 
I dag satte jeg mig ned sammen med min kæreste, og så programmet mit publikum.
Det afsnit der handler om Juliane og hendes livs historie. 
Vi sad begge 2 og græd :(
 
Det får mig til at tænke på, at vi mennesker nogengange tror, at andre mennesker har et fuldstændig perfekt liv. 
 
Vi tager fejl, for vi har alle vores bagage med i større eller mindre grad!!
 
Når alt det her så er sagt – 
Juliane jeg vil aldrig glemme vores første møde, du er fantastisk og tak fordi du skrev til mig efterfølgende.
 
Tak for et rigtig hyggeligt møde – You are sparkling <3
 
Min søde Juliane jeg kan kun sige i lige måde!
 
Knus & Tanker
Shine like a STAR
 

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Mit møde med en stærk kvinde”

  1. Kære Sofie – Jeg var en af dem, der var med i “Mit Publikum”-panelet, og jeg har fulgt med i Julianes liv lige siden optagelserne sluttede for 3/4 år siden (hvilket måske er unormalt?) Jeg har også mødt hende efterfølgende – og håber meget på at gøre det igen snart. Jeg er fuldstændig enig med dig i, at Juliane er en pragtfuld pige! Jeg holder meget af hende, og betragter hende næsten som en “datter” og jeg håber aldrig at jeg mister forbindelsen med hende igen. Hendes interesse for mig “gamle” mand rører mit hjerte fordi jeg ved, hvor meget andet hun har (og SKAL have) at interessere sig for i hendes unge alder. Tak for dine varme ord ovenfor – de glæder også mig, fordi jeg ønsker at Juliane bare skal være lykkelig – og det bliver hun også!…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.