MK olie er blandt mange kendisser kaldet “det bedste beauty produkt”, det giver jeg dem hundrede procent ret i. 

MK olie har så mange gode egenskaber for kroppen, huden, håret, neglene, tarmsystemet samt dit velvære i det hele taget. 

MK olie giver dig energi, øger din forbrænding, mindsker trangen til søde sager, giver dig en smuk hud, styrker hår og negle, renser ud i dit tarmsystem og smør din krop indefra, hvilket vores led har rigtig godt af. 
Jeg kan personligt selv kun anbefale MK olie. MK olie er mit BESTSELLER produkt i Shine like a STAR Webshop, det tror jeg er fordi folk kan mærke at jeg virkelig mener det når jeg siger, at jeg kan stå indenfor produktet og dagligt selv drikker det.

De første mange måneder jeg tog mit daglige MK olieshot, kom jeg først 2 spsk. olie i et glas og herefter 2 spsk. Aronia juice oven i, og jeg brød mig bestemt ikke om smagen, så hver dag skulle jeg virkelig tage mig sammen for at drikke det. Men nu har jeg ligesom mange andre fundet ud af, at ved blot at bytte om på rækkefølgen, altså komme 2 spsk. Aronia juice i glasset først og bagefter kom 2 spsk. MK olie i glasset og så drikke det, så smager det meget bedre og du får kun Aronia juice smagen, hvilket jo er en dejlig frisk smag.

Personligt har jeg selv opnået et større vægttab ved at drikke MK olie dagligt. Jeg havde mange overflødige graviditets kilo og især maven er svær at komme af med, men MK olie har virkelig været med til at sætte skub i det, så det går lidt stærkere med at komme af med kiloene på den sunde måde. Selvfølgelig i kombination af fornuftig kost og en gåtur engang imellem :)

Det bedste ved at tage MK olie, synes jeg, er den velvære følelse det giver mig. Jeg føler mig mere frisk og sund, energifyldt og har ikke så ømme led som jeg havde før jeg begyndte at tage MK olie dagligt. Faktisk så skal du heller ikke tage fiskeolie ved siden af, hvis du tager MK olie, fordi der er omega 3 olier i og en bonus mere er, at du får dækket vitamin og antioxidant behovet ret godt ved at tage MK olien sammen med Aronia juice, som er spring fyldt med vitaminer og antioxidanter!! 

Sidder du inde med flere spørgsmål til MK olierne og Aronia juicerne, så er du altid velkommen til at sende mig en mail med dine spørgsmål, og jeg vil svare dig så godt jeg kan.

Sofie@shinelikeastar.dk 

Kender du nogen der gerne vil prøve produkterne, men synes at det er mange penge at bruge, så kan du give dem det lille tip der hedder, at hvis de tilmelder sig min blog/nyhedsbrev får de 100 kr. til at handle for første gang de handler i shoppen.

Shine_mindful retreat_www.theharris.dk (67 of 98) Shine_mindful retreat_www.theharris.dk (68 of 98)

Sofi Novalee Orkideea Müller

3 comments on “MK olie er en god invistering for din krop”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.