Godaften Stjerne,

Jeg håber du nyder din aften, jeg skulle have været til fødselsdag i dag hos min veninde, men det ville mit helbred ikke. I stedet har jeg brugt lidt af dagen og aftenen på at gøre mit hjemmekontor klar til på tirsdag, der kommer Trine nemlig og det gør hun fremover hver tirsdag fra kl. 10-16.

Trine kontaktede mig i sidste uge, hvor hun skrev at hun gerne ville komme hver tirsdag, og hjælpe mig i min business, men på helt frivillig basis. Jeg tænkte WAUW kan dette virkelig passe?! Trine har nemlig før givet udtryk for at hun gerne ville “arbejde” for mig, eller arbejde, kan man jo ikke rigtig kalde det når Trine gør det frivilligt. Hun bor dog helt i Greve, så jeg havde på ingen måde regnet med at det skulle blive en realitet.

For 1 år siden var Trine min klient og jeg havde et par Shine like a STAR Sessions med hende, her var jeg godt klar over den helt unikke kemi der er imellem os. Trine har nogle helt klare mål, ambitioner og drømme, men er blevet forhindret en del gange på grund af dumme ryg operationer, hvilket er trist når man kun er i starten af 20erne.

Jeg glæder mig til at byde Trine velkommen et par timer i STAR Universet hver tirsdag, og jeg er dybt taknemlig over at få den hjælp fra en dygtig kvinde, som bare gerne vil lære af mig samt få nogle erfaringer omkring hvordan det er at drive egen virksomhed.

Det er så få mennesker der gider at gøre noget frivilligt, derfor har Trine min fulde respekt og jeg vil selvfølgelig forkæle hende når hun er her. Jeg er meget rørt og blev også forbavset på den gode måde over hvor mange der både på instagram og facebook skrev til mig, at vi begge var seje og de ville ønske at det var dem som skulle starte. Ja, man kan jo ingen gang rigtig kalde det at starte, når det ikke er et arbejde som sådan, eller jo frivilligt arbejde ;)

Trine er ikke den eneste som er blevet min hjælper, Kathrine Forster kontaktede mig omkring hun er gået selvstændig som tekstforfatter og ville derfor gerne hjælpe mig, med nyhedsbrevs kampagner, facebook kampagner mm. Sidst men ikke mindst blev jeg kontaktet af Natallia Svanebeck i samme uge, hun er en dygtig grafiker og ville meget gerne hjælpe mig med nye visitkort, foldere mm.

Shine like a STAR session

Kathrine01

photos

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.