Hvor meget betyder dit netværk for dig?

 

Her i 2013 har jeg virkelig fået udvidet mit netværk i sådan en grad, som jeg aldrig havde drømt om jeg ville kunne gøre på så kort tid!
I januar tilmeldte jeg mig 2 kurser på Atwork skolen i København, og samtidig med det startede jeg min første blog, Shine like a STAR, som hurtigt gav mig rigtig gode kontakter! Så det er jo ikke så underligt, jeg føler at jeg har lært rigtig mange mennesker at kende :-D

Da jeg så startede mit eget blog team, mødte jeg endnu flere mennesker, og nu smiler jeg hver dag over hvor mange der følger mig, men som ikke nødvendigvis har mødt mig endnu, blot følger mig i det online univers :-)

Hvis man følger en eller flere blogs, skal der heller ikke mere end et par blog indlæg til, før man føler at man kender vedkommende.
Det er det fantastiske ved blogger land :-D

Jeg kan ikke komme i tanke om andre online medier, hvor man kommer så tæt på personen at man næsten føler duften af en kop kaffe, og sidder i personens daglig stue og bare lytter på de mange små historier. Det er en fed fornemmelse!

Så kommer alle de andre cool ting bagefter, den inspiration man kan få,
måske vinde en lækker give-away, få en skøn madopskrift, læse en anmeldelse af at produkt og meget mere.
Derfor tror jeg heller ikke det er helt forkert at kalde en blogger for en “mini journalist” og journalister har jo som regel et kæmpe netværk! 

Så jeg er lidt nysgerrig på at høre, om du er blogger og du også føler dit netværk udvikler sig hurtigere end det ellers ville gøre?

Hvis ikke du er blogger, vil jeg gerne høre om det er vigtigt for dig at pleje dit netværk, samt udvide det en gang imellem?

Jeg synes personligt det er vigtigt med et stærkt, spændende og kærligt netværk, som hele tiden fornyer sig og bliver større.

Det er en af de måder jeg som menneske udvikler mig, og lærer nyt hele tiden 8-)

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Netværk”

  1. Hej Sofie, Jeg har stort set blogget siden 2004, da jeg startede 2 private hjemmesider. Den ene med billeder og fortællinger om min daværende mands og mit huskøb og renovering af hus, om hundehvalpen og senere også en graviditets kalender om min tvillingegraviditet der udviklede sig dramatisk for ikke at tale om fødslen og det efterfølgende forløb. Den anden hjemmeside solgte jeg brugt børnetøj og legetøj. Jeg blev fulgt af en masse kvinder som kendte mig men jeg kendte ikke dem. Jeg skabte mig en online navn bare ved at være mig. Jeg kan slet ikke lade være med at netværke og jeg er pjattet med at lave ‘klap-på-skuldren-aftaler’! Mit netværk er vigtigt for mig fordi jeg har et behov for at dele mine erfaringer, så andre ikke behøver at gennemgå den dyre lektie jeg selv har gennemgået og jeg gør det med glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.