Siden jeg var helt lille har jeg altid haft store drømme og inderst inde troet på at jeg skulle noget helt særligt med mit liv.

I disse dage går jeg og niver mig selv i armen, kan det virkelig passe at jeg er så succesfuld kun halvandet år efter jeg startede en webshop??? Ja, jeg tør godt bruge det ord om mig selv i denne sammenhæng, for det er jo en fuldstændig uvirkelig verden jeg går rundt i fortiden.. 

I april i år fik jeg produceret det første produkt som er helt mit eget, og det produkt mit hjerte banker allermest for <3 Shine like a STAR billedet, her 6 måneder efter kan det fås i Club Matas pointshop og efter hvad jeg hører, så går salget helt utrolig godt!! Jeg bliver fuldstændig latterlig lykkelig over, at så mange vælger at bruge deres optjente point på MINE PRODUKTER!! Tusind tak.

Sidste år i august havde jeg en Shine like a STAR bannerChriChri.dk og nu her lidt over 1 år efter, er jeg igen at finde på ChriChri.dk men denne gang i en artikel der omhandler mine boligtilbehørs produkter, det er da vildt fedt!! 

Læs artiklen her 

Er da også stadig oppe og køre over at Thomas Bense ejer af Pixel.tv går med t-shirts der har mit motiv på. Efter alle de år jeg har set ham i bla. Go`Morgen og Go`Aften Danmark havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet, at en mand som ham en dag skulle have noget på jeg har stået bag hi hi.. Der kommer forresten snart et blogindlæg om Thomas og hans passion for det han laver.

Forleden modtog jeg min helt nye boligtilbehørsfolder, den fik mig næsten til at trille en glædeståre, da jeg synes den er så flot samtidig med at jeg er stolt over allerede at have en lille folder med mine helt egne produkter i. Jeg glæder mig til at sende den med ud til alle jer som handler hos mig.

Tak fordi du følger med – You rock!

LOVE 
Sofie Chloé 

12107936_10153525419183463_5221607809215113223_n

front

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.