Onsdag den 19. marts var en dag jeg havde set frem til, da team Shine like a STAR var blevet inviteret med til Maria Montell’s release party hos 1MB  :-D Det er 9 år siden vi sidst hørte fra Maria rent musikalsk, i den tid har hun fået 3 skønne unger, skrevet en børnebog, og været med i andre spændende projekter.

Dengang jeg var en lille pige og med min familie på campingferie, hvilket jeg ikke var specielt begejstret for, da campinglivet ikke sagde mig ret meget. Lyttede jeg til min cd med Maria Montell non stop og på min super seje diskman vel og mærke ;-) Jeg kunne flere af hendes tekster udenad og jeg husker tydeligt, at jeg synes hun var utrolig smuk, det syntes jeg også i onsdags – WAUW!! Min fascination dengang jeg var en lille pige, kom sig nok lidt af at hun på et tidspunkt var kæreste med vores alle sammens Kronprins Frederik, og come on ville de fleste små piger som alligevel ikke var helt små mere, ikke gerne være smukke, kunne synge som en drøm og være kæreste med en prins? ;-)  

Jeg var meget spændt på at høre Maria’s nye sange i onsdags, og spændt på om jeg stadig ville kunne synge med på hendes gamle hits. Synge med på hendes gamle hits gik okay, men skal vist øve mig lidt for at kunne være ligeså god som da jeg var barn. De nye sange skal I til gengæld glæde jer meget til at høre, det er virkelig gode sange som handler om det at være voksen, og nogen gange have lyst til at løbe hjemmefra.  

Lyt her: Jeg løber hjemmefra  :oops:

Sofie2

 

Sofie1

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.