Det er ingen hemmelighed at jeg elsker økologiske produkter til voksne og børn :)

Produkter behøver ikke at indeholde en masse konserveringsmidler for at være godt tværtimod. I min Matas tid lærte jeg meget omkring, hvordan man lyn hurtigt kan spotte om et produkt er godt eller ej. Så kald mig bare arbejdsskadet, men jeg går uden om produkterne hvis de indeholder for mange ingredienser som jeg ikke umiddelbart kender. 
Derfor har jeg været på udkig efter sjove og skønne bade produkter til børn, og faldt over denne økologiske ananas shampoo fra Cool-Kidz. Malthe er kun 9 måneder i dag, men shampooen er allerede et hit herhjemme! 
Vi dufter til den og siger mmm…. hver gang vi kommer den i håret på Malthe, han elsker selv lige at dufte til den ;) Når han kommer op af badet har han den blødeste og fineste hovedbund.
Det er lidt sjovere for børnene, når de ikke bliver badet i fuldstændig parfumeret produkter. Men samtidig produkter hvor vi forældre kan være trygge ved at vores børn bruger produkterne.

Krible – Krable Shampoo 

Kirsebær Badeolie 

Fersken Balsam 

Banan Shampoo

Jordbær Shampoo

10703549_10152680160938463_7032338344746364240_n

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.