Nu har flere i mit netværk sagt det virker til at jeg oser af overskud  :-D Det er et dejligt komplement og få, jeg smiler hver gang jeg får det at vide. Men selv mener jeg ikke at jeg oser af overskud, prøver bare at være mig selv selvom det er en tid hvor der virkelig sker mange ting på godt og ondt.. Jeg vil så gerne nå det hele, men det har jeg indset er umuligt efter at jeg er blevet mor.

Der er rigtig mange ting som skal koordineres og arrangeres i god tid, i forhold til hvordan det var før lille Malthe kom til verden. Det er ikke så let at acceptere, fordi jeg frygter lidt at blive sat i den bås der hedder “hun er kedelig og kan aldrig ses”. Jeg håber ikke det er sådan mit netværk ser mig, men alligevel sidder der en lille djævel på skulderen en gang imellem, og prøver at bilde mig ind det er sådan folk tænker.. Måske fordi jeg engang selv har tænkt sådan om gamle bekendte da de blev forældre, og det har jo intet med deres forældre rolle at gøre. Det er jo bare sådan de altid har været (altså altid været anderledes i forhold til mig),
for jeg synes ikke selv at jeg har ændret mig efter at jeg er blevet mor. 
Måske lidt, men synes selv det er en positiv ændring, og nok det folk mener med overskud.

For jeg er blevet glad og lykkelig helt ind i sjælen, og kan klare mange ting måske endda flere ting end før jeg blev mor. En gammel kollega skrev til mig efter mit blog indlæg om mit fødsels forløb: Kære Sofie, Det lyder lidt som mit eget fødsels forløb med nummer 2, fra nu af kan du klare alt!!

Den sætning har sat sig fast i mit hovedet, og det er fantastisk at min indre stemme er begyndt og sige til mig: Du kan klare alt!! Ja, du læste rigtigt –
Jeg kan klare alt  :lol: Det er da en skøn livsindstilling, hvorfor havde jeg ikke den indstilling til livet dengang jeg var et lille usikkert barn som gemte sig i klassen af frygt for at blive spurgt om noget. Eller når jeg lignede en der havde fået nældefeber hver gang jeg skulle fremlægge, og ALDRIG turde sige min mening.
I dag laver jeg ikke andet end at sige min mening, så nu får jeg ofte hug for at være for ÆRLIG.. 

Jeg finder en ukendt styrke, en styrke som jeg aldrig før har kendt til. Det er fordi jeg kan flytte fokus, fra alle de ting der sker omkring mig som er hårdt og trist. Mit fokus er på Malthe, han giver mig styrke til at komme igennem det, og finde overskud til de ting som skal gøres uanset hvad, i dette tilfælde vores barnedåb om 3 uger, flytning næste weekend og mit Event & Blog team Shine like a STAR skal også passes  :-) 

Sofie1

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.