Kære Stjerne,

 

Jeg vil gerne sige tak for at du har fundet vej hertil mit STAR Univers. Her i dette blogindlæg vil jeg gerne beskrive mit arbejde som PA for hjertekvinder (Personlig assistent), ved siden af min egen Hjertebusiness.
Elsker at hjælpe andre og særligt kvinder, med at følge og leve af deres passion, hvilket jeg også hjælper mine egne klienter med. Derfor har jeg åbnet op for en ny verden af muligheder, i forhold til faktisk at hjælpe business kvinder med mange af deres praktiske ting/administrative opgaver, så de i stedet kan gøre det som de er allerbedst til og finder mest nærende i deres egen business.

Jeg ved hvor vigtigt det er at vi har hjælpere på, i forhold til de ting som ikke nære os, men i stedet dræner os. I mit eget tilfælde har jeg altid brugt hjælp til min hjemmeside og regnskab, da det er to ting som jeg ikke er ret god til, og derfor heller ikke ønsker at bruge min tid på.

Der hvor jeg kan hjælpe dig i din business, er i forhold til at gøre dig synlig på de sociale medier, hjælpe dig med at få endnu flere kunder fx. har jeg givet Gitte Aya, som jeg hjælper nogle timer hver måned, 5 nye kunder den første dag vores samarbejde startede, og det flow er kun fortsat det er så skønt! Derudover kan jeg hjælpe dig med at besvare mails, tlf. lave nyhedsbrev, hjælpe dig med at afholde events, jeg har selv afholdt en del igennem tiden. Men da jeg er en kreativ Sjæl kan du faktisk altid bare spørge mig, om det du lige har i tankerne at få lavet, så vil jeg enten selv gøre det eller anbefale en som vil kunne, da jeg igennem de sidste 4 år som Selvstændig har fået et kæmpe netværk og en del faste følgere.

Min egen Business har været en kæmpe udvikling igennem, jeg startede som Blog Manager på frivilligt plan, hvor jeg havde flere bloggere under mig, omkring 20 da vi var flest, hvor jeg stod for at skaffe os Events og produkter vi kunne teste, det var en sjov og udfordrende periode hvor jeg lærte rigtig meget. Herrefter startede jeg min egen Webshop med produkter, som jeg selv brugte og omsatte på 10 måneder for 500.000 kr. Det var en fantastisk tid med mange faste kunder! I 2016 blev jeg uddannet BodyBliss behandler og sidenhen Spirituel Mentor, hvor jeg mest har arbejdet som behandler og Mentor i min egen klinik.

Nu er det så at jeg har fået mere tid i min kalender og derfor rigtig gerne vil hjælpe hjertekvinder/forretningskvinder med at løfte deres forretning, og det ved jeg at jeg kan hvis der er et perfekt MATCH imellem os. Så sidder du med en fornemmelse af der er noget jeg måske kan hjælpe dig med, så skriv endelig til mig pr. mail sofie@shinelikeastar.dk 

Min timepris ligger helt fast – 400 kr. inkl. moms pr. time, jeg har mulighed for minimum at hjælpe dig 5 timer om måneden og op til 30 timer om måneden, da jeg har eget CVR nr. laver jeg den sidste dag i hver måned en faktura til dig, som du kan trække moms fra. Så jeg skal ikke ansættes på kontrakt, men blot vide hvor mange timer du regner med at skulle bruge mig hver måned.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.