I dag er jeg en heldig stjerne, eller det er jeg ofte takket være alle jer som følger med, jer der handler hos mig, min lille familie og jeg kunne blive ved.
Men i dag er jeg heldig fordi Posy.dk har sendt den smukkeste, største og mest velduftende buket til mig, fordi de har fået et lille hint om, at jeg meget snart er klar til at rykke ind i mit nye kontor.

Deres koncept er som skræddersyet til mig, jeg flytter nemlig lidt udenfor bymidten og det med at nå til blomsterhandleren bliver måske ikke helt let, derfor er jeg helt vild med deres koncept, hvor det handler om at gøre smukke blomster til en god vane, som vi fortjener. Det pudsige er at jeg i 3 år, siden jeg startede Shine like a STAR, har fortalt alle skønne kvinder jeg har mødt på min vej, at blomster kan gøres til en god vane for vores egen skyld. 

Fordi blomster glæder en, giver en energi, de minder en om det smukke ved livet og ved en selv <3

1622232_10153849547738463_3819250283330519542_n

Kigger du forbi til en latte og en snak? 

Jeg er klar til snart at få kundebesøg og jeg glæder mig, har det som en engel der for første gang rigtig kan få lov til at sprede mine vinger ud og dele ud af al den viden samt kærlighed jeg indeholder. Håber også jeg kan inspirere mange flere kvinder, ved endelig at kunne invitere indenfor på mit kontor, som er i gang med at blive lavet til kombineret showroom.

I morgen kommer Rebekkah Leve der har Feng Shui Livsstil hun skal hjælpe mig med, hvordan jeg kan indrette bedst muligt for at få det rette flow og den perfekte energi. Jeg glæder mig og kender meget lidt til feng shui, så det er en ny verden jeg åbner op for, men jeg tror på at jo mere åbne vi er overfor nye ideer, anderledes måder at tænke på osv. dets mere rykker vi os personligt og får mere mod til at træde ud af vores comfortzone. Jeg lover at skrive meget mere om hvordan det går, efter i morgen og der vil komme en masse billeder.

Rebekkah-Leve-Feng-Shui-Ekspert-3-620x930

Elsker smukke, friske og velduftende blomster, jeg kan næsten blive helt lykkelig når jeg modtager blomster, ja det ses jo næsten på billedet fra i dag. Men der er faktisk en årsag til at mange af os føler de boblende energier når vi er omgivet af blomster, det er nemlig et lille let feng shui tip, som jeg kender nemlig at en frisk buket blomster du kan nyde synet af, faktisk er feng shui energi. Er du nysgerrig på at vide mere, så kig endelig ind forbi Rebekkah Leve’s hjemmeside.

Lige nu der kan alle medlemmerne i SHINE Club vinde en smuk buket fra Posy.dk leveret lige til døren. Du kan også blive medlem af SHINE Club for KUN 49,- pr. måned. Tilmeld dig automatisk abonnement her 

SHINE Club

Der er gratis medlemsbrunch for SHINE Club medlemmer lørdag den 30. april kl.11.00 på Café Karisma i Helsingør.

 

Indlægget er sponsoreret af Posy.dk

 

Love, Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

1 comment on “Posy”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.