For et par uger siden modtog jeg en kasse fyldt med skønne produkter fra qua organic, som mit daværende blog team skulle teste. Men nu er jeg gået solo og derfor har jeg valgt selv at teste nogle af produkterne, og resten af produkterne får pigerne når de kommer til Housewarming brunch hos mig. Flere af dem er bloggere og de glæder sig meget til at teste produkterne  :-D

Sofie1

Jeg har testet følgende 3 produkter fra qua organic:

Showergel
Makeup Remover 
Body Cream

Sofie2

Først vil jeg gerne sige at jeg går en del op i naturlige produkter, og derfor blev jeg glad da jeg fandt ud af at qua produkterne er økologiske. For det er generelt noget jeg vælger i min dagligdag, både når jeg handler ind til køleskabet, når jeg går til frisøren Zenz Organic, og især når det kommer til min hud er jeg altid opmærksom på at produkterne er så naturlige som muligt, gerne økologiske. Jeg tror nemlig ikke at det er sundt at komme for mange unaturlige ingredienser på sin hud, da huden i forevejen bliver udsat for mange ydre påvirkninger som fx. bilos.

Det har været en kæmpe fornøjelse at prøve qua organic produkterne. Mit daglige bad er blevet en ren forkælelse, og det er noget som jeg sætter pris på i en travl hverdag med en 2 måneder gammel baby. Deres showergel har en skøn og frisk duft og hver gang jeg bruger den dufter jeg lige til den først, da den er til at blive helt høj af  :-) Efter badet har jeg så brugt deres lækre body creme med macadamia og jojoba, allerede der kan man fornemme det er en skøn creme til tør hud og det har jeg. Især mine ben de er ALTID tørre! Body cremen har en mild og dejlig duft, jeg bruger gerne produkterne om aftenen hvor jeg har lidt mere tid, fordi kæresten er hjemme og kan holde øje med vores STAR Baby Boy ;-) Efter badet og når jeg har smurt mig ind i den lækre og nærende creme, kommer badekåben på også smutter jeg ind i sofaen med en latte, inden vi skal i seng og være friske til en ny dag. Men inden denne fantastiske aften rutine, skal min makeup fjernes og jeg må indrømme at jeg er virkelig overrasket over hvor god deres makeup remover er, den fjerner super effektivt ens makeup og samtidig er den mild for øjnene, hvilket er rigtig godt da jeg har lidt sarte øjneomgivelser.  

Står du og trænger til at prøve noget nyt, eller har du overvejet at prøve økologisk hudpleje? Vil qua organic produkterne helt klart bringe glæde og dagligdags rutinerne vil føles som den rene forkælelse  :-)   

Sofi Novalee Orkideea Müller

1 comment on “Qua Organic”

  1. Hvis du mangler en tester, eller blot har for mange produkter, så vil jeg med glæde teste for dig eller selv :) <3
    Rigtig god påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.