Har lige delt dette billede på de sociale medier: 

13509116_10154139677503463_7318032785786968602_n

Der er KUN 5 uger imellem hvert billede, det til højre er taget den 22. maj og det andet er taget hertil aften. Det er et vildt resultat og jeg er SÅ stolt over mig selv! Rejsen er kun lige begyndt, men er allerede kommet meget langt! 

Jeg træner ikke eller spiser anderledes, til gengæld er jeg på det jeg selv kalder en selv kærlig rejse, en rejse hvor jeg er i fokus, hvor min kop bliver fyldt op før jeg fylder lidt i andres kopper, en rejse hvor jeg taler pænt til mig selv og om mig selv, en rejse hvor jeg er bevidst om at elske mig selv og min krop 100%. En rejse hvor jeg spiser det jeg får lyst til, når jeg har lyst til det, så er jeg ikke sulten rigtigt i løbet af dagen, jamen så spiser jeg et godt aften måltid med nydelse (en mindful og selvkærlig måde).

Derudover er jeg på et healingsforløb hvor jeg modtager rigtig meget healing til kroppens celler, men ser også en forandring hos flere af mine faste kunder der kommer til BodyBliss behandlinger, eller er på et Business SHINE forløb.

Vil du starte din egen selvkærlige rejse? Så kan du lige nu spare 200 kr. på en BodyBliss behandling.
En BodyBliss behandling fjerner gamle blokeringer og mønstre vores krop har lagret igennem tiden, så vi kan slippe alt det gamle vi går rundt med i form af smerter, gamle ubearbejdede følelser eller for mange kilo på kroppen (vores beskyttelses lag).

  • Læs mere om BodyBliss behandling her
  • Læs mere om Business SHINE forløb her

LOVE 
Sofi Novalee 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

1 comment on “En selvkærlig rejse med resultat!!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.