Jeg arbejder som Spirituel Mentor (uddannet hos Christine Eilvig).

Det betyder med andre ord, at jeg hjælper kvinder med at turde SHINE 100% som den, de er.

De kvinder, som er i forløb hos mig, er ofte kvinder som er selvstændige iværksættere og kvinder som gerne vil leve mere selvkærligt, i kontakt med deres sjæl og hjerte.

Det at drive sin business med hjertet er noget af det allermest selvkærlige vi kan gøre for os selv, og for vores kunder. Vi vil opleve langt mere succes og magi i vores hverdag, hvis vi stopper med at knokle os igennem livet, men i stedet stopper op nyder og har tillid til universet.

Min egen selvkærlige rejse

Jeg har selv arbejdet meget med mig selv på min egen selvkærlige rejse, fx. så er en daglig gåtur blevet en del af det at være mig, og jeg elsker det! For det er når jeg stopper op, giver mig selv en pause, nyder alt det smukke, der er omkring mig, det er her jeg får mine kreative ideer, det er lige her at magiske døre åbner sig for mig.

Lige nu har jeg 12 skønne kvinder i Mentorforløb hos mig, og jeg nyder at kunne hjælpe så mange kvinder, se dem blomstre op og stå stærkt i at være sig selv, de finder ind til deres sande jeg, deres inderste kerne på mit SHINE Mentorforløb.

Hvad indeholder forløbet?

Forløbet er individuelt og strækker sig over 6 måneder, det vil sige at du har 6 Skype sessions af halvanden times varighed pr. gang.

Derudover kommer du ind i en lukket gruppe på Facebook, hvor du har rig mulighed for at sparre med de andre kvinder som har købt mit SHINE Mentorforløb.

Ratebetaling er muligt, send en mail til Sofie@shinelikeastar.dk


Virkelig – er helt rørt og så træt! Der sker virkelig meget i den her uge ☺ Sofi du er den bedste beslutning jeg har taget i et helt år!
Camilla Nielsen 

Hvor er jeg taknemmelig, første møde og samtale, gik ud over AL forventning”

ALLE burde prøve det jeg oplevede i dag, jeg kan KUN anbefale alle at tænke indad, og se sig selv på den måde jeg oplevede i dag!❤ Af hjertet tak
>Melissa Aura Ploug


Dit forløb er magisk og meget givende!
Tina Hoffmann